Reklama

Reklama

Zlaté dieťa

  • Česko Zlaté dítě (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Z tibetského kláštora počas posvätného obradu unesú Zlaté dieťa  – malého chlapca s nadprirodzenými schopnosťami, ktorého smrť by znamenala tri tisíc rokov pekla na Zemi. Preto treba nájsť vyvoleného, aby dieťa zachránil a spasil svet. Stane sa ním Afroameričan Chandler Jarrell, ktorý sa v Los Angeles živí ako sociálny pracovník pátraním po nezvestných deťoch. Hoci tomu spočiatku nechce veriť, napokon sa rozhodne pomôcť – aj keď len preto, že sa mu veľmi páči krásna služobníčka dobra Kee Nang. Najprv však musia nájsť posvätnú dýku Adžanti, pretože to je jediná zbraň, ktorou sa dá Zlaté dieťa zabiť. Cesta je plná nástrah a získať dýku z tibetského kláštora nie je jednoduché. To však je v podstate len začiatok záchrany zázračného chlapca... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (102)

jericho001 

všetky recenzie používateľa

Není to zase až tak špatný,ale Beverly Hills Cop to není.Sem-tam se tu najdou vady na kráse,Eddie prakticky celou dobu nezavře hubu(i když někdy má slušnou hlášku) a masky stojí za prd.Zase na druhou stranu na tu mladou tibeťanku se hezky koukalo a scéna v bludišti když jde Eddie se sklinkou vody je taky dobrá.Takže nakonec takový průměr. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Si pamatuju, jak sem se na to kdysi těšil - fantasy akční komedie s Murphy z 80. let, kdy na to šáhl bylo skvělé nemohla přece dopadnout špatně. Jenže bohužel dopadla, děj je naprosto pitomý, nemá absolutně spád, akční scény nepřehledné, triky zoufalé (a to mám 80. triky fakt rád) a Murphy ani není příliš vtipný. Na tenhle film zapomeňte, pokud jste ho ještě neviděli, oni na Nově vědí, proč ho neomílají po sté na rozdíl od jiných věcí z 80. let. ()

Reklama

pjotr76 

všetky recenzie používateľa

Na ten film nezapomenu, sice vůbec nevím o co šlo, ale šlo to tady v kinech někdy na konci osmdesátých let, možná na počátku devadesátých, matka dostala lístky od podniku a do kina vyrazila celá naše rodina - pěkně společenská akce, mám ten dojem, že jsem si tam prvně testoval oblek do tanečních. Kino bylo přecpaný "poukázkářema v rodinném balení", Murphy spustil ten svůj koncert a v úplně ztichlém kině se smál hodně od podlahy jenom on, pak se někdo nesměle zasmál a už řvali smíchy všichni jenom mi to nějak nesedělo s pořadím jednotlivých skečů...no nic, možná jsem tenkrát něco přehlédl. Po odchodu z kina jsme to svorně ohodnotili větou - takovou blbost jsem fakt nečekal. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jediným uveriteľným nadprirodzeným javom v spojitosti s týmto filmom je Murphyho schopnosť urobiť túto scenáristickú brečku relatívne zábavnou aspoň čo sa týka zopár dialógov a jeho monológov. Jeho hlášky fungujú, aj niekdajšia charizma, len to, čo sa okolo neho deje je tak wtf, že to už po tých desaťročiach nie je ničím vtipné, zábavné ani zaujímavé. Ale keďže ide o film pre cca 12-ročných chalanov vyrastajúcich v 80-rokoch, tak sa dá nad výsledkom prižmúriť jedno oko. Ale medzi jeho ostatnými hitmi osemdesiatych rokov, ktoré prvky fantastiky nevyužívajú, ide u mňa jednoznačne o najslabší kúsok. ()

Marius_ss 

všetky recenzie používateľa

Už dávno som nevidel taký zlý strih, dokonca aj na béčkový film. Potešili ale Charles Dance a Eddie Murphy, a Charlotte Lewis bola neodolateľná ako vždy ;) Ale hlavný dôvod prečo som si tento film pozrel, bol legendárny slovenský kinodabing s Miroslavom Nogom, ktorý bol naozaj skvelý, hlavne preklad. No musím povedať, že Topoľský mu sadne trošku viac. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (6)

  • Před bitkou v motorkářském doupěti, i během ní, sledují motorkáři v televizi hudební klip americké glam metalové kapely RATT, konkrétně klip k písni „Body Talk“. (Frank.Magnus)

Reklama

Reklama