Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (578)

salahadin 

všetky recenzie používateľa

Pro mě o tři čtyři amfory horší jak jednička (a to prosím jedničce chybělo poloodhalené pozadí Monicy Belluci a bezprostřední uznalé pokývání hlavou a citoslovce "hmm"!:), ujetější a mírně blbější (to však není negativní). Pro dětičky ze školičky je to pořád super zábava. Pro ty dříve narozené (rozuměj před revolucí - a ted přemýšlím jestli španělskou nebo sametovou :) občas také, zvlášť když se iniciativy ujme extra agresivní a mlátivý duet nadopovaný (a)steroidy. Ona hopsinková šťáva bude asi na stejné bázi:) Postava písaře je totálně na zabití. Ale galské trio ještě občas nějaký dobrý vtip zvládne. Tak tady máte odpověď na otázku, kam se poděl nos sfingy, kdo uměl nejdelší center do malého vápna a poučení pro šťastný a pokojný život: "Drž se každý své amfóry a nezbude čas na fóry." ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší hraný Asterix. Pomerne vtipné nápady (STAR WARS, výťah), málo trápností. Omnoho lepšie ako ASTERIX A OLYMPIJSKÉ HRY. Scenár je mierne plytký a natiahnutý. Prekvapivo dobre ale funguje Jamel Debbouze ako de facto hlavná postava architekta, tekže je to pozerateľné (možno aj pozerateľnejšie) aj keď nie sú na scéne Galovia... ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nadhled, vymazelné dialogy a naprosto šukézní Monika Bellucci v roli nejlépe hodnocené uživatelky CSFD (ach, ten její nosánek ) to jsou hlavní trumfy tohohle blázince na filmovém pásku. A samozřejmě Gérard, to je kapitola sama pro sebe, ten když se narodil, tak se nad jeho jménem muselo dlouho spekulovat, zda ho rovnou nazvou Obelixem a nebo nejdřív Gerardem a až postupem času se zobelixuje sám. ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Po nudnej jednotke som očakával niečo podobné. Nastalo však obrovské prekvapenie. Smial som sa od začiatku do konca. Je pravdou, že niektoré pasáže neboli najvtipnejšie a hraničili s trápnosťou. Je to však tak milo uletené, odkazmi na iné filmy a aj na kreslené príbehy Asterixa a Obelixa preplnené dielo. Na výprave sa nešetrilo a je vážne veľkolepá. Jedna lepšia hláška strieda druhú a aj keď sa to stále nechytá na geniálne komiksy, oproti prvému hranému filmu to bol krok vpred (nie je to verný opis, no to ani väčšina slávnych filmov podľa knižných predlôh). Pre túto Galskú dvojku mám proste slabosť. 75% ()

woody 

všetky recenzie používateľa

Já vám nevím!Jedničku jsem radši nekomentoval ale tohle je co?Trapárna na entou.Komiks patří mezi můj nejoblíbenější a těšil jsem se že to bude na stejné úrovni.A teď se ptám proč tomu tak není?No protože se tam jakýsi Alain Chabat rozhodl strčit tolik trapných narážek na Star Wars,M:I-2 a další.Po milých narážkách o Brutovi ad.které jsem v sešitech tolik miloval ani vidu ani slechu.Sešit miluji takže máte štěstí že jsem nešel na odpad! 2/10 ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • Obelix (Gérard Depardieu) má tak velkou sílu, že zvedne celou Sfingu, ale v pyramidě se musí napít kouzelného nápoje jen proto, aby vyrazil dveře. (G3niu5)

Reklama

Reklama