Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (574)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nadhled, vymazelné dialogy a naprosto šukézní Monika Bellucci v roli nejlépe hodnocené uživatelky CSFD (ach, ten její nosánek ) to jsou hlavní trumfy tohohle blázince na filmovém pásku. A samozřejmě Gérard, to je kapitola sama pro sebe, ten když se narodil, tak se nad jeho jménem muselo dlouho spekulovat, zda ho rovnou nazvou Obelixem a nebo nejdřív Gerardem a až postupem času se zobelixuje sám. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po troch rokoch od uvedenia prvého snímku sa na plátna kín vracajú dvaja legendárny, komixový hrdinovia. Asterix a Oblelix sa zúčastnia na výprave do veľkolepej egyptskej rýše. Musia tam sprevádzať a ochraňovať druida Panoramixa, ktorý sa rozhodol, že pomôže synovi svojho dávneho priateľa, pri realizácii megalomanského stavebného projektu. Titulné úlohy opäť perfektne stvárnili francúzski herci Christian Clavier a Gérard Depardieu. Bavil som sa pri tom ešte o trocha lepšie ako pri prvej časti. *** ()

Reklama

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Je to divné, ale podstatně kritizovanější "dvojka" se mi líbila více, než "jednička". Ne o moc, ale přesto. Některé scénky a fórky byly skutečně vychytané (miniparodie na Hvězdné války, neustálé komolení jmen - mimochodem výborné jméno bylo Antivirus :)) - apod.), navíc na Monicu Bellucci byl úúúúžasnýýýý pohled (a na některé její kurtizány taky). Kreslený Asterix je ale hold kreslený Asterix - tomu se nic nevyrovná. ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Dokonalý příklad, že i stupidní humor (který v 99% nesnáším) jde udělat vkusně a vtipně. Mise Kleopatra je opravdu stupidní film, který ale svojí hloupostí dokáže rozesmát a udělat radost. Rozhodně to není biják, který bych chtěl vidět často, ale když ho jednou do roka uvidím v televizi, budu jen rád. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší hraný Asterix. Pomerne vtipné nápady (STAR WARS, výťah), málo trápností. Omnoho lepšie ako ASTERIX A OLYMPIJSKÉ HRY. Scenár je mierne plytký a natiahnutý. Prekvapivo dobre ale funguje Jamel Debbouze ako de facto hlavná postava architekta, tekže je to pozerateľné (možno aj pozerateľnejšie) aj keď nie sú na scéne Galovia... ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • Ve filmu se třikrát objeví pirátská loď, která se pokaždé potopí. (PAHA)
  • Ve scéně, kdy Amonbofis (Gérard Darmon) krmí krokodýly, říká tři jména. Avšak krokodýli jsou tam jen dva. (G3niu5)

Reklama

Reklama