Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

campix 

všetky recenzie používateľa

Hrozně pohodová a super lehce černá komedie od Haralda Zwarta. Ve filmu Začalo to jedné žhavé noci se vše točí především kolem krásné Liv Tyler a příběh kolem ní, díky rámci vyprávění, do sebe hezky zapadá a závěrečné rozuzlení se také velmi povedlo. Sice to není nic co by hrozivě odvařilo, ale bavil jsem se a čtyři hvězdičky si film rozhodně zaslouží, za to, že mě zaujal, pobavil a Liv se mi více než líbila. Doporučuji všem, kteří hledají pohodovou a nenáročnou zábavu. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Liv Tyler byla krásná do svých zhruba dvadvaceti let, pak se z ní stala taková oplácaná paní. To by celkově nevadilo, pokud by s ní nebyly točené filmy, které mají zdůraznit její krásu, která ale už odkvetla. Kdyby tedy tento film vznikl o takových pět let dříve, možná by to splnilo záměr a krásná Liv by drtila rozkroky můžů včetně toho mého. Takhle jsem se jenom díval na tu Liv, která bývala krásná a říkal si "Co to proboha je?". Film mě naprosto minul a to tak, že jsem po půlhodině zavěsil....45% ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, žhavé a vďaka sexi vražednej Liv Tyler miestami takmer desivé... K tomu na takýto film nevídané obsadenie, filmárska hravosť a neskutočná nálož gagov a vtipných scénok, ktorej vlastne chýba jediné - väčšia súrodosť a kompaktnosť scenára a možno ešte o niečo pritlačiť. Celkovo veľmi príjemná oddychová krimikomédia, na ktorej ma asi najviac bavili úplne odlišné rozprávania story z pohľadu troch hlavných "obetí". A samozrejme prekvapivo skvelá Liv Tyler. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)

Reklama

Reklama