Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Čo robia chlapík v sadomaso oblečku, šerif v uniforme, looser, maniak a lá Pulp Fiction s brokovnicou v jednej izbe za zvukov Village People Y.M.C.A a šmíruje ich vrah s neskutočnou lokňou a kosť-mrcha ktorá to celé spískala ? To si treba pozrieť. Záver tejto čiernej komédie je neskutočne vtipný ("vďaka bože !") a celkovo je od začiatku sa na čo dívať. Netvrdím, že od úvodných po záverečné titulky sa budete smiať ale viac ako úsmev to bude. Navyše Liv je sexy až hrôza... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

Reklama

Mr.Jackass 

všetky recenzie používateľa

Výborná odreagovávačka, kde člověk vypne a nemusí přemýšlet. Žádný zázrak jsem nečekal a dost se pobavil. Liv Tyler byla neskutečně hot...i zajímavá hudba a samozřejmě celý děj je prostě zajímavou směsicí scén braných z různých úhlů a i ostatní herci uspokojující. Douglas jako vždy a Goodman taky nikdy nezklame. ()

Kratoc 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

lebowski 

všetky recenzie používateľa

Rozhodoval jsem mezi 4 a 5, spíše něco mezi, byl jsem velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a člověk se musí smát, závěrečná přestřelka s jinou hudbou a je to drsný závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už klasik,ostatní také dobří. Pro každého černý humor není. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama