Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (290)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"No Hard Feelings" je pre mňa dobre spracovaná feel good komédia, ktorá úprimne funguje a zo správnych dôvodov. Všetky scénky, ktoré majú spolu Jennifer Lawrence a Andrew Barth Feldman podľa mňa fungujú, humor je kvalitný, no rovnako sa film nebojí ani tých vážnejších scénok, ktoré ale vie nechať správnym spôsobom vyznieť a zapracovať ich do svojho konceptu. Ku koncu sa to bohužiaľ pokazí klasickými klišé, ktoré poznáme a vieme odhadnúť od začiatku do konca čo sa bude diať... no minimálne sa nám vďaka tomu film postaral o skutočne komické finále, ktoré ma pobavilo viac, než som si myslel. Ten deja-vu efekt bol podľa mňa spracovaný solídne. Je tu niekoľko vynikajúcich scénok, mimo iné aj možnosť vidieť nahú Jennifer Lawrence na pláži (čo ma celkom prekvapilo), Percyho hra na klavíri je vynikajúca a jeho pomsta Maddie keď pochopí pravdu je vymyslená tiež dobre. Najviac mi však utkveje v hlave asi momentka, keď sú k sebe Maddie a Percy úprimní a vedú spolu dialógy, ktoré nijakým spôsobom nesúvisia s jej dohodou s jeho rodičmi. Vďaka tomu má film svoje srdce na správnom mieste a funguje. Ale áno... komédia je rovnako kvalitná. Keď som sa mal smiať, tak som sa skutočne smial. Hodnotenie: B+ ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Pozeral som to večer s kamoškou u nej, že si spravíme náladu, keďže neprežíva najlepšie obdobie a našťastie aj keď to pozerala druhýkrát, tak to považuje za super komédiu. Ja by som to druhýkrát už nedal. Už v úvode sme si spoločne povedali, že hlavná postava išla na zvádzanie úplne nelogicky. Za mňa nebolo dobré ani vykreslenie neskúseného panica. Síce aj takéto prípady sú, ale bolo to príliš klišé. Už len keby sa inšpirovali niečím zo života, mohli vytvoriť lepší scenár. Zabaviť sa dá, no už len predvídateľný dej tomu uberá hodnotu. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Tohle je opravdu příjemný film. Nepůsobí hloupě a ani neunaví nějakým klišé, přitom jsem se u mnoha dialogů zasmál a ani texty na city mě nepřišli nějak slabé nebo umělé, takže v současné kino nabídce určitě fresh bijáček, navíc Jennifer je sexy a umí hrát což je fajn kombinace, kterou oceníš zejména tehdy když je na ní postavenej film. ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Film od kterého jsem si zamiloval Jennifer. Jasně, vždycky to byla moderní Mystique a buchta z Hunger Games. Ale nikdy jsem si k ní nenašel cestu. A tohle tenhle film změnil. Jennifer má talent a umí fantasticky měnit herecký charakter jako chameleon. Na tenhle film jsem se vlastně těšil od traileru a díkybohu patří k těm mála, kdy trailer nelže a opravdu jsem se bavil. Po dlouhé době konečně vtipná americká komedie, která si nebere servítky, ale zároveň nikdy nespadne do patosu nebo trapnosti. Naopak. Výtečně napsaný scénář a vtipy. Navíc na mě fungovala skvěle i ta romantická linka skrze příběh. Opravdu jsem se bavil. Asi největší překvapení loňského roku. (85 %) ()

Ondatra 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Okrem toho, že je Andrew Barth Feldman herec, je taktiež aj hudobník a spevák. Vie hrať na klavíri a gitare. Skladbu "Maneater" zahral vo filme on sám. (Dominik 261)
  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama