Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

tkey 

všetky recenzie používateľa

Binge materiál, kde máš Agátu Kristíii tak nějak na sterojdech, zasazenou do Ju ass of ej, kde všichni žijou ve svobodné společnosti, která je je svázaná tolika nepsanými pravidli a navzájem se s úsměvem nesnáší, že to vyjde nastejno s tou jedinou a nejlepší Korejou. Válka realiťáků, founís, divno-lidí a top-o-Karen v nejlepším světle! ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

No to byla kokotina..... Murphy by měl raději zůstat u ujetých seriálů..... Mysteriózní thriller, který jsem i čekal, se změnil v jakousi ódu na dům..... Na mě to bylo moc barevné, komediální herci z druhořadých seriálů mi tam vůbec neseděli a Stiflerova matka to celé zabila ..... Naomi hrála druhé housle, manžel byl otravný..... Kdyby to bylo něco ve stylu I see you (2019), byl bych spokojený víc ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa nasťahuje do nového domu, aby tu začala nový život. Znenazdajky sa v ich poštovej schránke objaví list, v ktorom autor tvrdí, že sleduje každý ich krok a nemieni s tým prestať. Pre rodinu sa tak namiesto radosti z nového bývania začína desivá nočná mora. - Asi najhoršia vec spojená s menom Ryan Murphy, ktorú som zatial videl. Prvá epizóda, ktorú režíroval on sám, je fajn a miestami pripomína atmosférou a prácou s kamerou a ozvučením v dome AHS Murder House. To čo sa rozbehne potom, ma už vôbec nebavilo a vlastne pár minút po dopozeraní ani neviem, o čo tam išlo. Herecké obsadenie sa celkom podarilo a okrem skúsenej Naomi Watts je tu viacero pre mňa nových tvárí, ktoré by som v budúcnosti chcel vidieť v nejakom horore znova. Problémom je to, že vďaka nedostačujúcemu scenáru sa žiadna z postáv na ploche 6 hodín ani nestihne poriadne prejaviť, takže je to celé strata času a aj podla nulového marketingu si myslím, že to natočili ludia okolo Ryana Murphyho bez nejakých väčších ambícií. Najväčším hororom celého seriálu je prekvapivo bývalý sexsymbol Jennifer Coolidge, ktorá kvôli všetkým plastikám a botoxom vyzerá ako Wayansovci v White Chicks. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ máte ženu, ktorá sa bojí zostať na noc sama v dome, tak odporúčam pozrieť si tento seriál bez nej. Ja si viem živo predstaviť ako by moja polovička v polovici seriálu začala googliť dodatočné zabezpečenie domu a montáž ďalších desiatich kamier. Každopádne veľmi zručne natočená miniséria, dostatok vypätých scén, ale nečakajte prvoplánové ľakačky. Prím tu hrá najmä atmosféra, perfektná kamera a hudba. Nemôžem opomenúť ani veľmi dobrý casting a výber lokácie. Ja som to zhltol za jeden večer, a aj keď so záverom sa mohli popasovať lepšie, stále vysoký nadpiemer. 85%. ()

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem skrývať moje sklamanie. The Watcher je, bohužiaľ, absolútna strata času. Ide v podstate len o partičku postavičiek, ktoré sú posadnuté jedným blbým domom (až mi to už v niektorých chvíľach prišlo priam trápne). A výsledok? Žiaden. Chválim prácu s divákom, lebo osobne som bola maximálne vtiahnutá do deja a o to oklamanejšia som sa cítila na konci. Neprekvapuje ma to, keďže ide o Netflix, ale doráža ma, že je to spojené s Ryanom Murphym. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (9)

  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)

Reklama

Reklama