Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Přeplácané, zahlcené falešnými stopami, bizarní / hororové jen okrajově a ve druhé polovině třeskutě nelogické a nudné. Přitom ta premisa se strašidelným domem a creepy sousedy je chytlavá a Watts / Cannavale jsou fajn pár. Bohužel vyvrcholení je jak Poirot po oboustranný mrtvici a tý moralitě o hamižnosti se nedá moc věřit. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

! ! ! SPOILER ALERT ! ! ! čo som to vlastne videl ? ja fakt neviem, začalo to pritom tak skvelo, niekde do polovice to bolo o nervy a človek žasol nad skvele vybudovanou atmosférou. Aj som mal obavy, že toto skončí buď ako mega prúser alebo seriál roka. No kdeže, seriál roka by nemohol mať logiku deravú ako ementál, seriál roka by musel mať hlavu a pätu a dokonalú pointu po ktorej by sa vám zrútil svet. Tento chorý miš maš nemá nič, má len skvelú prvú polovicu a chorú , tupú až sprostú druhú polovicu ktorú zaklincuje naozaj dementný záver. Všetci sú podozrivý, všetci sú na hlavu, všetci majú sexuálne chúťky na staré domy ( očami USA staré ) asi tristokrát sa bude chcieť chorá dvojica odsťahovať z domu z ktorého by ste ľudia pri zmysloch padali v prvú noc. Sedemsto krát nám ukážu nejaké retardované sedenia dementných susedov z ktorých budete vedieť totálne hovno. Najdementnejšie vysvetlenie vraždy dvoch starších susedov aké ste kedy videli. A to som ešte netušil, že top demencia bude keď sa na smrteľnej posteli černoška ( smiem to ešte napísať ? ) prizná k ....k čomu vlastne ? o čo tu išlo ? to sa nedozviete lebo v tomto blbom seriáli cvaká na karbid každému a záver je už čistá demencia a tupota. Ruky a oči preč ! výborná prvá polovica dokonale rozohrá skvelú atmosféru aby potom keď asi zastrelili scenáristu a najali niekoho z ulice na drogách totálne skurvili zvyšok ! ešte jediný ako tak svetlý bod v tejto psychiatrii je ako vždy skvelá Margo Martindale....ináč všetko mimo realitu !ak vám niekto neustále vraví, že v dome je tunel a potom ho nájdete tak ....ach škoda reči. Doktor Chocholoušek by si poriadne zgustol!  30 % za prvú polovicu ! ()

Reklama

kachie 

všetky recenzie používateľa

Najväčšou záhadou celého seriálu neboli záhadné listy, ale dôvod prečo sa tam rozhodla hrať Naomi Watts. Asi pri každej epizóde som zaspávala a doteraz neviem či som ho mala brať vážne, alebo to bol celé iba vtip... Bolo to odveci, miestami trápne, žiadne napätie a na konci žiadne odpovede ani vysvetlenie ničoho. Milión načatých myšlienok a dejov, ale žiadny nebol uzavretý. Bola som donútená pozrieť si celú sériu, ale keby to bolo na mne, skončím po prvom diely.... ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Když není z čeho brát, tak to natáhneme do pěti hodin. Přitom začátek vypadal hodně slibně, Skvělá atmosféra, zajímavé otázky. Poslední díly toho ale divákovi nemohly moc přinést, když byla skutečnost jaká byla (je). To neustálé podezírání bylo dost otravné. Když se ze seriálu místo thrilleru stala mizerná detektívka, která ani nemá konec, je to prostě zlý. ()

noizcore 

všetky recenzie používateľa

Odlehčená verze seriálu American horror story. I přes chybějící intenzivní scény plné násilí se jedná o napínavou podívanou. Příběh je inspirován skutečnými událostmi, proto je konec takový, jaký je. Následuje SPOILER. Závěrečná rozprava hlavní postavy s terapeutem si myslím hezky vystihuje, jak ideálně naložit s danou situací a je to i hezký vzkaz pro diváka, aby stejně tak naložil s koncem příběhu i on. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (9)

  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)

Reklama

Reklama