Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 4

Recenzie (421)

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Fakt, že Divoký anjel je telenovela ma núti zamyslieť sa nad mojím psychickým zdravím pri tomto vysokom hodnotení, ale nedá mi inak. Asi ako ôsmačka/deviatačka som bola každý všedný deň bez výnimky o 17:59 presne nalepená na STV1 a bez dychu očakávala, čo sa stane v dnešnom dieli. Po prvých piatich minútach, keď tvorcovia vyriešili cliffhanger z predošlého dielu, sa síce obsahová stránka menila na noty na bubon (diskotéka!!! - odpad), ale i tak som to všetko videla bez zakolísania. (Btw. strašnú srandu som mala z toho, ako som vopred vedela, či bude dnešná epizóda zaujímavá - v rohu obrazovky vždy totiž svietila dvanástka, iba ak bola epizóda extra šteklivá, neprístupnosť bola zvýšená na 15 rokov:-) Úvodnú znelku som vedela celú foneticky naspamäť ("Kám bió dó lor, fo rivertá":-) a na druhý deň sme vždy so spolužiačkami riešili, čo všetko sa prihodilo, kto je najväčší fešák, kto je najväčšia krava (žirafa:-)... Je mi, a aj vtedy mi bolo, jasné, že ako tradičná telenovela je Divoký anjel zbytočne naťahovaný, hrdinovia majú problémy, ktoré by normálny človek vyriešil za pol minúty, alebo by sa nimi vôbec nezaoberal a ani z iných hľadísk to nie je vrchol seriálovej tvorby. Avšak intenzita, s akou ma seriál pohltil (a to som žiadnu inú telenovelu nikdy nesledovala), svedčí o tom, že napriek všetkým nedostatkom, na tejto telenovele niečo bude. ()

T-pack 

všetky recenzie používateľa

Jakože nemám ohodnocenou žádnou telenovelu a vlastně mě to docela mrzí, protože zkusit se má všechno, ne? Z Divokýho anděla jsem viděl nejvíc a dej Špagetové Monstrum aby to tak navždy zůstalo, tak pokud jde o telenovely, pak je tenhle seriál jednou z těch stravitelnějších... předpokládám. Natalia Oreiro mě jako malého kluka bavila, zápletka asi ušla a prostě dělám to jen, abych měl ohodnocenou telenovelu, protože jsem jí vlastně viděl, tak mě odsuďte, no :D ()

Reklama

Vercinix 

všetky recenzie používateľa

I když se nikomu ospravedňovat nemusím, prezto bych se chtěl omluvit za to co teď napíšu, ale Divoký Anděl se mi líbil! Tedy aby to neznělo opravdu tak vyhroceně a absurdně, tak tedy měl pro mě jisté kouzlo! Natálie byla rozverná, pošahaná, čiperná a poměrně pěkná a dala tomu jistý šmrnc! Ale popravdě hamba by mě musela fackovat pokud bych hodnotil lépe jak jednou hvězdičkou!:) ()

carly 

všetky recenzie používateľa

prvá hviezdička je za charaktery a obsadenie. toľko týpkov po kope človek len tak niekde nevidí a hercov vybrali naozaj skvele. nemohli ste si ich neobľúbiť, aj keď občas vám poriadne liezli na nervy. a záporaci boli správne odporní, ale predsa mali v sebe niečo charizmatické. druhá hviezdička je za humor. niektoré scény by si našli svoje miesto aj v dobrom sitcome. a pritom sa neskĺzávalo do výsmechu. tretia hviezdička je za scenár. áno, miestami to haprovalo, ale keď vymyslíte 120 dielov a nakoniec máte vyrozprávať 270, tak niekde musíte chytiť druhý dych. a aj tretí. a tomuto scenáru sa to podarilo. štvrtá hviezdička je za kameru. neviem koho to bol nápad, ale pohľady do kamery, niektoré pohyby kamery, ktoré napomáhali komičnu, alebo dramatičnosti, či romantike, boli úžasné. možno to nebolo na Oscara, ale na nomináciu určite. a piata hviezdička - alebo lepšie povedané 5 hviezdičiek, je za Facunda a Nataliu. lebo každý dobrý ľúbostný príbeh stojí a padá na svojich hrdinoch a títo dvaja ako pár sú ako z príručky a ešte o trochu lepší. ()

ScreamJay odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud perverzně ulítáte na plastech, pak tenhle umělohmotný pokus o romantiku bude to pravé právě pro vás. Sledoval jsem svou sestru čumíce na každý díl, žhavíce video aby jí něco neuteklo a nechápajíce její posedlost žádající si exorcismus. U telenovel jsem si zvykl na aspekt uřvané a plastelínové hlavní hrdinky s krkolomným jménem. Ovšem to co předvedla ta ulítlá Oreiro v tomhle "ophnusu" (záporný ekvivalent k opusu), to mi na dlouhé dny vyrazilo dech. Láska je cit nejhlubší, ne do hloubky zakopaný. Láska je signál srdce, ne signál S.O.S. Zkrátka to co k nám začali jihoameričani importovat, to si mohly fakt nechat od cesty. A to točí tak dobré nezávyslé filmy. Ó dio, ó bože!!!!!!! ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • V telenovele hosťujú argentínske celebrity Claudia Maradona (manželka Diega Maradonu) a futbalista Gabriel Batistuta. Obaja si zahrali samých seba. (krasomama)

Reklama

Reklama