Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 2

Recenzie (420)

chrispe 

všetky recenzie používateľa

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

herr_carter odpad!

všetky recenzie používateľa

''kambjooo dolooor - for rivertaaaan??meňu sijas foros péros eeendju šulin nos primaas''...lip tohle asi popsat nejde..zrovna sepisuju žalobu na tv Burandov,ze jsem díky nechtěnému přepnutí musel díky tomuto hovnu rozkopat kromě televize i půl bytu............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

Zetwenka 

všetky recenzie používateľa

Divoký anděl jsem občas ráda sledovala, úvodní píseň byla skvělá. Milagros a Ivo byli fajn, Houf dalších služek a ostatní postavy dodávali energii příběhu - co mi vadilo byla však délka " kdyby na nějaké extra zápletky a množství děje, tak neřeknu" ale posléze se mi z toho stal jen kolotoč scházení a rozcházení představitelů - pak mi už šlo docela na nervy. Ale zase bouře jejich emocí a napravení Iva nebylo od věci i docela slušně to hráli. Byla to jedna z prvních telenovel co jsem zkoukla, tak budu milá a dám 2 hvězdičky. Počet dílů 270 Viděno: 148 V rámci znovu vysílání po dvaceti letech(dopsáno 12/2020) dáno opáčko a dokoukáno vše 270. V originále je jich 285 dílů, názor v rámci hodnocení lavíruje mezi 2 až 3 hvězdami, (za ten humor, písně jedině ++ ) ale bohužel délka, ta to zabíjí. Nejlepší vykreslen byl vztah mezi babičkou (mimochodem její představitelka ji hrála opravdu skvěle) a Milágros, byl tam posun, děj i charakteristika, humor.... Ostatní si prošli od lobotomického chování po otočky v pravdě absurdní jako třeba Pablo. Další viz. slova před lety, opakovala bych se. Oblíbené postavy :Mili, Glorie madam Angelika, Ivo, Boby. ()

Spectre odpad!

všetky recenzie používateľa

Fúúúj! Buééé! Gŕŕŕŕrc! Óóóóóćh! - Pri pozeraní telenoviel vo mne nastávajú podobné pocity, ako mal Alex v Mechanickom pomarančí keď videl násilie.... je to strašné niečo. Scenár na jedno kopyto, réžiu a prevedenie tromfne každé lepšie home-video. rádobyHerecké rádobyvýkony. Ako to môže niekto pozerať? Ako tomu môže dať niekto čo i len ždibík hviezdičky? Jasný odpad, ten najväčší odpad z odpadov (platí na všetky telenovely). V tejto telenovele konkrétne sa snaží hlavná predstaviteľka byť akože vtipná. Keď to doma babka pozerá a ja náhodou idem okolo, tak ma chytajú kŕče... Ako je toto možné? Ako sa na tom môže niekto smiať? ... Veď pre normálneho človeka by bolo nútené pozeranie telenovely tým najväčším hororom (česť a sláva majstrom hororového žánru, ale je to tak :) ). Otázka znie, ako je možné, že to taká veľká časť národa baští? ... To sme klesli tak hlboko? ()

Angie91 

všetky recenzie používateľa

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)

Reklama

Reklama