Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Debbie řeší každodenní starosti mámy v Los Angeles a Peter si naplno užívá New York. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden role, všechno je rázem jinak. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Oooooh :) Jednou za čas nastanou taková ta období, kdy prostě mám náladu na romantickou americkou "komedii" a proto se mi toto hodilo do krámu. Je to klasika o nenaplněné lásce a myslím si, že jsem tu už několikrát omlela, že nemám ráda hepáče...Takže - jako správná romantická, americká komedie, jakpak to asi dopadlo? :D Jsem zvědavá, do kdy bude Reese hrát tyto typy "holek/žen". Jako ale účel to splnilo - bylo to zalité slunce, bylo to fajn, člověk u toho příjemně vypnul a tadáááááá... Ještě jsem teda počítala s tím, že jí v průběhu svého pobytu postala Ashtona opraví tu její zastaralou kuchyň :D ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, ale mne príde tento film úplne old school, akoby spred 15 rokov, kedy takéto filmy výslovne leteli (a ja som ich vtedy fakt že žral). Asi každému bolo jasné, kam sa bude napokon posúvať celý priateľský vzťah medzi Petrom a Debbie. Na zamyslenie zostáva, že prečo im to trvalo tak dlho? Inak čo sa týka prevedenia, tak príbeh ma celkom bavil a napriek klišovitosti má celkom vydarený dej a aj spád. Dialógy sem tam veľmi príjemné, ale niektoré aj tak trochu trápne. Akurát mi po celý čas vŕtal v hlave ten 3-hodinový časový posun medzi LA a NY, ktorý tu akoby ani nebol zakomponovaný. Každopádne, Ashton a Reese ma bavili, takže napokon 3* ()

Reklama

koty2201 

všetky recenzie používateľa

V popise každej filmovej databázy sa píše o tom, že tento film je komédia a romantický film. Viete čo je veľká škoda? Že sa všetci šeredne mýlia. U teba alebo u mňa, je tak veľmi vtipný asi ako pohreb rodinného príslušníka, ktorého ste mali veľmi radi. Zároveň to je tak romantické ako keď večeriate pri sviečkach osamote. Viem, že je to produkcia Netflixu, ale aj tá je väčšinou aspoň priemerná. Toto je tak 3/10. Jediný kto mi prišiel aspoň trochu sympatický, bola tá kolegyňa hlavnej hrdinky zo školy, ktorú poznám z Armády mŕtvych. A občas pán záhradník/milenec. Inak je to naozaj bieda a Ashton Kutcher ani Reese Witherspoon nehrali nič. Ako keby bol tento film pre nich len nejaká lacná bokovka v ktorej ani nechceli byť. A pritom to samotná Whiterspoon produkovala a dokonca aj niekto ako je Jason Bateman. Od takýchto tvorcov som čakal oveľa viac ako takýto predpotopný zážitok. Scenár bol neoriginálny a extrémne nudný a bez nápadu. Buď je dotyčný totálny začiatočník, neschopák alebo sa mu do toho naozaj nechcelo a musel sa nútiť do písania. Nehovoriac o tom, že vôbec nerozumiem, prečo je to tak zbytočne dlhé. Dobrá komédia nemusí mať skoro 2 hodiny. O to nudnejšie to bolo. Takže nie, tomuto filmu sa radšej vyhnite ak nechcete len zbytočne zabiť čas a nemáte nič dôležitejšie na práci. Čo v porovnaní s týmto počinom je väčšina vecí dôležitejších. Počas sledovania som to po polovici chcel vypnúť, ale povedal som si, že uvidím, či to má aspoň zaujímavý koniec. Bohužiaľ, nemalo. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Romkom s trochu nemastným scenárom, alebo lepšie povedané, nevyužitým potenciálom. To isté sa dá povedať aj o vypracovanosti jednotlivých scén. Spojenie Reese Witherspoon / Ashton Kutcher však má svoj potenciál. Najviac potešia knihy a dobre vybraná hudba od kapely The Cars. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Your Place Or Mine" je neskutočne sterilným filmom, ktorý vôbec nevie pracovať so svojimi postavami ani so svojim scenárom. Kým úvod nám otvorí celkom dobrú romantiku, ktorá sa skončí spoločným sexom, následne sa dostaneme do života našich hlavných hrdinov, ktorí sú niekde úplne inde, sú najlepšími kamarátmi, no v ich živote dokopy neustále niečo chýba a akoby žili vo svojich vlastných bublinách, v ktorých sa snažia mať všetko perfektné, no dokopy nevedia čo ďalej. No potom skrz jednotlivé situácie jeden druhému nakopnú život, aby ich vyhnali z toho sterilného života bez akejkoľvek iskry a film je na svete so svojim teatrálnym záverom. Možno tomu nakladám viac, než by si to zaslúžilo, no v jadre nevidím jediný výraznejší dôvod, pre ktorý by som bol tento film ochotný komukoľvek odporúčať. Mám pocit, že tvorcovia to postavili na jednej karte a tou boli naši herci. Lenže čo s tým, keď všetko ostatné vo filme pôsobí neskutočne mŕtvo alebo len s všetkými možnými klišé. A navyše vieme, ako to na konci dopadne, čiže aj všetky potenciálne odbočky (najmä čo sa týka Debbie) sú úplne zbytočné a len zabíjajú čas. Priemerný film, ktorý možno neurazí, ale žiadny výrazný dôvod na odporúčanie nemám. Len na zabitie času. Hodnotenie: C ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Když se Jack (Wesley Kimmel) dívá s kamarády na hokej, mají na sobě dresy hokejistů Anžeho Kopitara, Drewa Doughtyho a Quintona Byfielda. (Zix.)

Reklama

Reklama