Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Desať rokov po neúspešnom pokuse zabiť Sarah Connorovú (Linda Hamilton), matku budúceho vodcu ľudstva vo vojne proti strojom, sa do Los Angeles vracia z budúcnosti nový Terminátor, typ T-1000 (Robert Patrick), aby zlikvidoval už narodeného Johna Connora. Dospelý Connor (Michael Edwards) v roku 2029 na svoju ochranu posiela do minulosti druhého terminátora T-800 (Arnold Schwarzenegger). Oba stroje nezávisle od seba pátrajú tínedžerovi Johnovi (Edward Furlong), ktorý zakrátko zistí, že T-800 je naprogramovaný na jeho ochranu a s jeho pomocou oslobodí svoju matku z psychiatrického ústavu, kde ju liečia z údajnej schizofrénie. T-800 obom vysvetlí, čo prinesie budúcnosť - tú však možno zmeniť... Teda, samozrejme, len ak sa im podarí uniknúť nemilosrdnému a zdanlivo nezničiteľnému T-1000! (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Rozpočet pokračování Avatara přesáhl miliardu

Rozpočet pokračování Avatara přesáhl miliardu

10.05.2020

Režisér James Cameron je více než schopný filmař. Dokáže lámat box office rekordy jako nikdo jiný, a zvládá točit sequely, které jsou lepší než původní filmy – to samo o sobě z něj dělá jedinečného… (viac)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (viac)

Reklama

Reklama