Reklama

Reklama

Múmie

  • Poľsko Mumie (viac)
Trailer 8

Obsahy(1)

Film sleduje zábavné dobrodružstvá troch egyptských múmií, ktoré žijú v podzemnom tajnom meste ukrytom v starovekom Egypte. Toto trio zahŕňa princeznú, bývalého kočiša a jeho mladšieho brata spolu s jeho domácim miláčikom krokodílom. Sériou nešťastných udalostí sa múmie dostanú do dnešného Londýna a vydajú sa na bláznivú a veselú cestu pri hľadaní starého prsteňa kráľovskej rodiny, ktorý ukradol ambiciózny archeológ Lord Carnaby. (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 8

Recenzie (43)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa traileru to vyzeralo super, no napokon bol ten príbeh na môj vkus trochu slabší. Postavy Thuta a Nefer ma bavili, ale ten zvyšok sa im rozhodne nerovnal, a obzvlášť postava Sekha mi išla skôr na nervy (o Carnabyho sluhoch ani nehovorím). Španieli vytvorili po technickej stránke naozaj pekný animák, len škoda, že tá dejová línia nebola trochu vyzretejšia, a celkovo štýl filmu pôsobil v mnohých ohľadoch až príliš detinsky (nebolo tu takmer nič pre dospelého diváka, tak ako zvykne bývať v iných nových animákoch). Ale uznávam, že mnohé dialógy boli fakt vtipné, a aj niektoré scénky stáli za to. No celkový dojem nie je viac ako na 3* ()

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

3D animace ze španělské produkce, která je srovnatelné s těmi od Pixaru, avšak snímek není v ničem příliš inovativní a nenabízí propracovanou vícevrstvou zábavu pro dospělé i děti jako tomu bylo v Době ledové a nebo nedávném Kocouru v botách (poslední přání), který mě skutečně potěšil. Přesto se jedná o příjemnou jednohubku, pokud člověk chce jednoduchou a lehce stravitelnou zábavu. 60% ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

sympatický animák ze Španělska, který je určený a osloví primárně menší diváky. Jejich doprovodu toho zas tak moc nabídnout nedokáže, protože zápletka je dost jednoduchá a průhledná a to samé se dá říct i o humoru. Za sebe bych celkem uvítal větší "boj" egypťanů s vymoženostmi moderního světa, ale to tady bohužel prakticky nenajdeme a  naopak se tady všechno děje extrémně rychle a tak nějak samozřejmě aby se toho nacpalo co nejvíc do kraťoučké stopáže. Děti nicméně budou velmi pravděpodobně spokojené...60% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Osud spojil do kopy mumifikovanú egyptskú princeznú a miestneho povaľača a jeho mladšieho brata. Na to aby zabránili svojej svadbe musia cestovať do sveta ľudí a nájsť posvätný prsteň. Prevedenie: Po dlhej dobe som sa dostal k animáku od niekoho iného ako je Pixar či Disney. A popravde vo vizuále je poznať, že je španielske štúdio ešte dosť pozadu ale na druhej strane to vynahrádza originálnym príbehom zasadeným do zaujímavého prostredia a sympatickými postavami do ktorých sa dá vžiť. Pocity: Ja mám dve kritériá hodnotenia animákov. Či sa páčia mojím deťom a či majú čo ponúknuť aj staršiemu pibliku. Tento spĺňa obe kategórie a v celku sa mi to páčilo a nebál by som sa ho doporučiť. Pridaná hodnota: Egypt presahujúci do Londýna s vtipným spevavým pozadím. 78% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Celovečerný (rodinný) animák zo Španielska, ktorým tvorcovia rozhodne nechcú spasiť svet, len zabaviť diváka a ponúknuť mu cirka 90 minútový odpočinok. Problém je v tom, že klasický scenár operuje s klasickými prvkami bez výraznejších zastúpení dobrých a zábavných scén. Škoda toho, pretože možnosť a potenciál pre lepšie a zábavnejšie scény tu bola. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu se nachází potitulková scéna. (glumka)
  • Lord Silvester Carnaby má na zvonení telefónu známu hudbu z filmu Psycho (1960). (megajalec)

Reklama

Reklama