Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) sa v duchu spravodlivosti vydáva po stopách vrahov a zlodejov, ktorí sužujú spoločnosť. Po brutálnej vražde svojej priateľky v prvom diele, v jeho očiach spravodlivosť išla bokom a na jej miesto nastúpila túžba po pomste. Sotva sa spamätal z jednej tragédie, postihla ho ďalšia. Jedného dňa totiž bola zavraždená jeho dcéra aj s gazdinou, ktorá sa starala o dom. Paul Kersey, povolaním architekt sa opäť, tentoraz už bez váhania, vydáva na cestu pomsty. Pretože už mu nič nezostalo, stáva sa novodobým Anjelom Skázy, nemilosrdne likvidujúcim zločin v uliciach Los Angeles. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (94)

Psycho.R 

všetky recenzie používateľa

První díl se snažil být realistický a dařilo se mu to, leč jsem sympatie k hlavnímu hrdinovi nezískal, možná proto, že střílel každého na počkání i když neměl s tím, co se mu stalo žádný kontext. Ovšem u pokračování vypadl hlavní producent Dino de Laurentis (který má na kontě mnoho hitů) a distribuce přešla pod Canon films, což mi naznačovalo, že se uchýlíme do béčkovějších vod. A taky že ano. I když ještě tak nějak motivaci hlavnímu hrdinovi uvěříte, už jde o mnohem větší zábavu a hlavně, jdeme po těch správných padouších. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Asi by som tu bol za blázna, keby som tomuto snímku dal iné hodnotenie ako tomu predošlému. Death Wish 2 je totiž pokračovaním, ktoré je navlas rovnaké jedničke a v podstate ju v mnohých veciach kopíruje. Keď odmyslím otrasný hudobný podmaz, tak atmosfericky a dejovo je to čistá jednička s prakticky nulovým upgradom príbehu. 60 % ()

Reklama

horor2 

všetky recenzie používateľa

Když je znova znásilněna jeho dcera a spáchá sebevraždu, vrací se opět taťka Bronson s kvérem v ruce a náhle nám začne ubývat pár gangsterů. Druhý a zároveň pro mě nejlepší díl z celé série. Nekompromisní a drsně krvavé jak to mám rád! :-) Potěší účast Laurenceho Fishburnea, který má hezké brýlky :-) ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Taxom sa predsa len rozhodol napozerat aj dalsi Death Wish, konkretne teraz dvojku. Opat sa to zacina znasilnenim, a nastupuje klasicky pribeh. Oproti jednicke vsak uz pribudlo nelogickeho spravania sa, chyb v scenari a prestrelky sa mi zdali byt nedotiahnute a akesi aj polovicate. A zaver potom nezachranilo ani to policajne finale : 45 % ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Film svým zobrazením nesmyslného brutálního násilí dokáže vyvolat patřičnou odezvu divákova vědomí, přesto promlouvá jazykem daleko méně učesaným, než ve výborném prvním díle. Pominemeli pokulhávající pravděpodobnost, že se někomu něco takového stane dvakrát a nijak zvlášť to s ním necvičí, skutečnost dramaturgických nedostatků spolu se špatným střihem už se přehlížejí hůř. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (16)

  • Toto je prvé z troch pokračovaní série "Prianie smrti", ktoré boli natočené v osemdesiatych rokoch. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama