Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (128)

1860 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ať už je to Kachorra, Kassandra, Manuela, Rosalinda, Betty nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Ronee 

všetky recenzie používateľa

To čo toľko odpadov? :-) Mne sa páčil účes Natalie Oreiro, ale o čom tá telenovela vlastne bola, tak celkom neviem. Lebo to malo dosť veľa častí, myslím. A nevidela som všetky. Ale niektoré scény mám ešte živo v pamäti. Ako napr. odhalenie v kúpeľni, vetu: "Chceš sa so mnou milovať?" a podobné fragmenty. ()

Reklama

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že nevim, jak to dopadlo... ;) EDIT.: 22.4.2019 - jsem to tedy dokoukala. Ono je to tak choré, až se člověk prostě musí koukat. Nejhorší na tom bylo, že se všechny „hlavní“ zápletky (asi z těch 150, co to má) vyřešily v jednom díle. Na to, že měli prostor 150 dílů, je to fakt škoda a hrozně špatně. Jinak je to klasická, uřvaná, ztřeštěná telenovela, kde podle mě chce každý hoblovat každého. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Kachorra". Kačora, Kačora. Ty sprostá Káčora! Táto nekonečná, zhovadilá, argentínska telenovela nemá ani len poriadne meno pre hlavnú hrdinku. Kachorra? Tak by som ani kravu, starú dojnicu, nepomenoval. No a to ostatné tiež nestojí ani za reč. Scenár je neobyčajne hlúpa zlátanina a o nejakých hereckých výkonoch sa ani hovoriť nedá. To čo tam tí úbožiaci predvádzajú je totálny herecký primitivizmus. Navyše predtaviteľka titulnej postavy, Urugvajka Natalia Oreiro, mi je tak protivne, špinavo nesympatická, že by som ju najradšej zakopal niekde do hnoja. Táto juhoamerická telenovela sa dá ohodnotiť jedine ako odpad! ()

Spectre odpad!

všetky recenzie používateľa

Odpadus maximalis!!! O tejto telenovele platí (ako inak) všetko to, čo som napísal pri Divokom anjelovi až na to, že tuto navyše hlavná predstaviteľka trpí schizofréniou a rozpráva sa ehm.. s rukavicou, alebo čo to je.... minimálne to som si všimol počas prechodu cez obývačku do kuchyne, keď bolo toto veľdielo zapnuté. ---- Ľudia, prečo tomu nedáte všetci "odpad!", nech je niekde konečne 0%???? :) ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • Kachorra je plná odkazov na Nataliin ďalší veľký úspech, telenovelu Divoký anjel (od r. 1998). Kachorra vyklopkáva na dvere rovnakú melódiu ako Milagros v Anjelovi; keď Bruno zapne rádio, začne hrať pieseň "Me muero de amor", ktorá bola v Anjelovi milostnou témou ústrednej dvojice; v jednej časti si dokonca Kachorra a Josefina ťapnú spôsobom, ktorý bol pre Milagros charakteristický. (matthew.17)
  • V polovici telenovely začne Kachorra nad hornou perou nosiť na kratšie obdobie kvetinku. Maskovala tým opar, ktorý sa jej vytvoril. (matthew.17)
  • Kachorra se měla původně psát s "C" místo s "K", jenže název Cachorra (v překladu štěně) byl už legálně registrován, a tak nešel použít. (HappySmile)

Reklama

Reklama