Reklama

Reklama

Nebezpečná lekce

Trailer
Poľsko, 2022, 101 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti učitele se jeho nejlepší kamarád a bývalý policajt rozhodne vyřídit si to s gangem, který ho má nejspíš na svědomí. A začne proto učit na jeho škole. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (34)

Gerick 

všetky recenzie používateľa

Poľsko nás nezásobuje len ''kvalitným'' kuracím mäsom, antukou namiesto kakaa a pančovanými pracími práškami, ale aj akčnými filmami á la Hollywood a týmto nevydareným pokusom o akčný film o gangoch na školách, ktorý v školskej jedálni varia čo netreba a je len trápnou kópiou amerických filmov, kde sa mládež otĺka a kde opäť ide o drogy a kto je najmocnejší, najširší a najvyšší. Hudobný podmaz je síce fajn, len sa nehodí k blonďavým varšavským chuligánom. V tejto jednohubke hviezdička jedine za Agátku a jej ksichtík. ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Za mě dobrý, pánžto polská produkce válí, a přes to, že tento snímek není  Patrik Vega, tak solidně navozuje atmošku alá Dabl Impakt von Van Dám, a podobně, kde jaksi efekty, triky, výkony stáli taky za vyližpiču, a jak nás to bavilo. Takže pokud chci čumět na nízkorozpočťák kterej neleze z prdele číňákům, inďákům a podobným židům, je to film kterej táhne, má co říct, je nacpanej někam mezi Fakjů pane učiteli a akčně vystajlovanou moderní Džekjučenovku.  Tím pádem na závěr stačí dodat, držte hubu, narvěte si do sebe kilo smradlavejch čipsů a buďte rádi, že je na co koukat. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Niekto sa v Poľsku rozhodol natočiť akčný film v štýle amerických 90tkových béčok a výsledok je taký, aký sa dal čakať. Nezmyselný príbeh o drogovom doupěti v jednej poľskej škole a policajt vydávajúci sa za učiteľa, ktorý chce vypátrať pravdu a očistiť kamaráta - to úplne stačí, aby to odradilo každého, kto si to chce pozrieť, no ak ste masochista a dáte sa do toho, dostanete čo si zaslúžite. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

poľský pokus o Johna Wicka, príbehovo je to celkom fajn, avšak akčné scény na mňa pôsobili akoby ich natočili slowmo a potom zrýchlili, lebo akože fakt to občas bol des. Avšak hrdina sympatický, slečinka tiež, zvraty síce predvídateľné ale jeden celkom prekvapil, a dal by som 2* ale ako povedal František v jednom diely susedov: "Tu ide o tú snahu, tá snaha sa cení." a preto dávam 3. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

.....nebolo by to zlé .....možno....keby to vzniklo v roku 1985.....naivita v každom ohľade.....t.č. učiteľ (bývalý policajt)  učí deti karate-komickejšie ako v Karate kid....naháňa dealerov drog na škole-študentov v prevedení - ....že aj americké školy by pôsobili ako výberové školy pre nadané deti :))....a k tomu rap.......ufff ....jedna hviezda len za tú neskutočnú naivitu :))......netreba viackrát pozerať. ()

Reklama

Reklama