Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepolapiteľný masový vrah terorizuje svojimi rituálnymi vraždami rodiny v Los Angeles. Počet jeho obetí rastie a je iba jediný muž, ktorý je schopný odhaliť vrahovu totožnosť - málovravný a tajuplný detektív Jack Cole (Steven Seagal). Policajné oddelenie v L.A. ho dá dokopy so skúseným vyšetrovateľom Jimom Campbellom (Keenen Ivory Wayans) a táto dvojica - nie príliš nadšená zo vzájomnej spolupráce - sa vydáva do ulíc. Čoskoro dôjde k ďalšej vražde, ktorej obeťami sa stali Coleova bývalá žena a jej nový manžel. Všetky stopy pritom ukazujú práve na Colea. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

První slabší film a pomalu se blížící Stevenův konec.Jak režisérsky tak herecky nadprůměrný film,jen škoda náboženského tématu a velmi směšného záporáka,jinak dvoika Segal/Wayans si skvěle padla do noty a co se týče hlášek,jsme na samém vrcholu Stevenova smyslu pro humor!Není tohle z jelena?Za dobu co jsem tě potkal sem byl zmlácenej,postřelenej,skoro upálenej a vyhozenej z okna...nevolej mi,nepiš mi,neposílej mi kytky..když uvidm poštovního holuba...zkopnu ho dolů!!! :-DDDD ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mnoha filmů Stevena Seagala, který jako policista brání zákon a především pak sám sebe po (překvapivě) křivém usvědčení. Tajemno, gangy, rituály a Stevenovi parádičky kazí pouze jedna věc a to nepochopitelné "odzvučení" akčních scén. Pro mě osobně obrovské zklamání a mínus pro jinak skvělý film. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Znizujem hodnotenie zo styroch na 3 hviezdicky, lebo uz sa mi to teraz nepacilo az tak, ako v case, ked som to videl v kine. Sice som si z filmu nic nepamätal, ale pocity zostali na 4*. Zacalo to podobne, ako Fincherov thriller SEDEM (1995) a neskor sa dej prehupol do uplne niecoho ineho, ako som ocakaval, co bola skoda, ale nebolo to zase nudne. Bitky boli celkom slusne, najviac som sa nasmial v tej restauracii, ked dal Seagal tomu chlapikovi facku, az ho prehodilo niekolko metrov. Celkovy dojem z filmu v dnesnej dobe zostava teda u mna pri troch hviezdickach... 28.11.2010 _______ Steven Seagal - (Poručík Jack Cole) +++ Keenen Ivory Wayans - (Det. Jim Campbell) +++ Bob Gunton - (Frank Deverell) +++ Brian Cox - (Pán Smith) +++ John M. Jackson - (Donald Cunningham) +++ Michelle Johnson - (Jessica Cole) +++ Stephen Tobolowsky - (Christoper Maynard) +++ Produkcia: Steven Seagal) +++ Hudba: Trevor Rabin +++ ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľné, skoro až šokujúce je poznanie, ako Seagalovi pomohlo pridanie rovnocenného parťáka a thrillerového scenára so skutočným dejom namiesto lacne odôvodneného mlátenia. Je to seagalovka, ale mnohá pridaná hodnota z nej robí aj naozajstný film, ktorý sa medzi inými drsnými vyšetrovaniami brutálnych vrážd rozhodne nestráca. ()

kinderman 

všetky recenzie používateľa

Tenhle S. Seagal, napomádovaný „machr“ s koženým obličejem, který rád uděluje svým figurám „duchovní“ rozměr, mi připadal směšný od prvopočátku. Do Glimmer Mana jsem se pustil kvůli režisérovi J.Grayovi a byl odměněn legračním dílkem, v němž už je patrné, že při akčních scénách se spíše než titulní hrdina zapotil kameraman a posléze střihač. Nic to však nemění na faktu, že moje babička (87) nenechá na Stevena dopustit. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (10)

  • Jedná sa o vôbec prvý film Stevena Seagala, kde používa okrem tradičného aikida aj čínske bojové umenie wing chun. V čase nakrúcania tohto filmu mu robil bodyguarda Randy Williams, majster wing chunu, s ktorým Seagal trénoval. Wing chun sa mu zapáčilo a rozhodol sa vo filme použiť niektoré techniky. Randy Williams bol tiež prvým majstrom wing chun, ktorý Seagalovi sprostredkoval kontakt na iného majstra kung fu, Samuela Kwoka, s ktorým Steven Seagal absolvoval v roku 2018 veľký spoločný seminár v Rusku (kazatelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama