Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burešova sučka prinesie domov ľudskú ruku. Potom sa v lese nájde zdevastované telo miestneho známeho liečiteľa a bylinkára. Príčina smrti je však iná, než sa na prvý pohľad zdá. (TV JOJ)

Recenzie (3)

Hombre8 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší díl. Myšleno s nejmenším počtem hloupostí. Už to vypadalo, že si konečně někdo vzpomněl na nadporučíka, když mu pošťačka předávala dopisy, a konečně ho povolá na nějakou schůzi nebo něco, kde bude konečně odhalen a zase nic. ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Totálna blamáž pána scenáristu! Muničák bez ostrahy, iba jeden vrátny ktorý zmizne a nechá otvorenú bránu, keď sa to hodí do príbehu, voľný vstup do vojenského priestoru pre každého, decko ukradne kľúče a neskôr granáty, lebo také kľúče sa bežne nosia domov?! Policajná strelnica?! Paleta na ktorej je terč na nejakom dvore... hrôza!!! Lacný nedomyslený šmejd je tento seriál! ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle bylo hodně slabé a některými motivy to (v nijak dobrém mínění) připomínalo novácký seriál Specialisté, zvláště v tom náhodném objevování se možných podezřelých i ostatně v různých náhodách obecně. Dozvěděli jsme, že oba jsou z děcáku a oba šli na vojenskou školu - mankote, snad nakonec nebudou tajní agenti v utajení. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama