Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Bernaal (Bobby Cannavale) je stand-up komik a rozvedený otec, ktorý sa snaží poskytnúť svojmu synovi Ezrovi (William A. Fitzgerald) čo najlepší život. Ezra trpí autizmom a Max má plné zuby ľudí, ktorí mu hovoria, čo jeho syn môže a nemôže robiť. Keď agent Maxovi oznámi, že má vystúpiť v programe Jimmy Kimmel Live!, Max sa rozhodne vziať svojho syna so sebou na cestu naprieč celou krajinou, aj keď jeho otec Stan (Robert De Niro) a bývalá manželka Jenna (Rose Byrne) sú proti. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film mě absolutně nechytil. Sice byl fajn alespoň De Niro, ale Goldwyn příběh vypráví stejně rozvážně jako sám mluví a totálně tím nudí. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priemerný film o autistickom chlapcovi, ktorý sa mimochodom nepodobá ani na jedného z rodičov a poštára tiež neukázali. Film bez dojatia a sĺz, aj keď citlivejšie povahy niečo možno rozcíti, napríkald keď doktor dostane pár direktov do makovice, lebo si dovolil mať lekársky úsudok. No pri tak hviezdnom obsadení by som čakal viac než len priemerný film, ktorý sme v rôznych obmenách už videli mnohokrát s malým dodatkom, že kombinácia autizmus a rozvedení rodičia nie je najlepšia kombinácia hlavne pre toho s tou diagnózou. Inak málo invenčný film a kanalizátor lezie na nervy viac než autistický krik, lebo jeho rola je vlastne byť permanentne nasratý. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (7)

  • Scenárista Tony Spiridakis začal písať scenár mnoho rokov pred natáčaním filmu. Inšpiroval ho vzťah s vlastným autistickým synom a rozpad manželstva počas synových tínedžerských rokov. V rozhovore povedal, že scenár filmu bol konečným produktom toho, že si uvedomil, že nepotrebuje „opraviť“ autizmus svojho syna. (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo vo Westwoode, New Jersey a Jersey City v septembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama