Reklama

Reklama

Zapadnout bolí

  • Kanada Fitting In (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je šestnáctileté Lindy diagnostikována reprodukční choroba, vše, co si myslela o sexu, ženství a vztazích, se obrátí vzhůru nohama. (HBO Max)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (2)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Film o "slepej vagíne" a ako ju správne rozťahovať. Zvyčajne bezhraničnou promiskuitou už v šestnástich, to rozťahuje všetky pysky najlepšie. V skutočnosti ide o zdravotný problém, ktorý má samotná autorka filmu Molly McGlynn a chcela teda poukázať na existenciu aj takýchto ľudí, avšak prečo takto libtardsky? Pobavila veta: "Nie je to problém, je to len inakosť." Presne tak, je to inakosť, ale keď to nie je problém, prečo to potom riešite? A keď to riešite, prečo to neriešite ako zdravotný stav, ale do filmu dávate potrebné libiotsko-šimečkovské vsuvky, aby na festivaloch tlieskali? Skutočným bizárom je, že vlastne tu máme rodinku, v ktorej matka nemá kozu, dcéra nemá vagínu, ale kozy teda voľne v napitosti rada ukazuje. Vo výsledku má však film veľký prínos, lebo sa vďaka nemu dozvedáme veľké zaujímavosti zo súčasného vyspelého kanadského sveta, ako: 1. Šestnástky sú vášnivé onanistky, ktoré myslia hlavne na plantážnikov a obyvateľov palm oboch pohlaví - super dôležitý SPOILER: film inak začína aj končí masturbáciou 2. Či mladý, či starý, každý v Kanade v kuse pozerá porno a myslí na orgazmus, dokonca aj na to, ako ho dosiahnuť pri pôrode 3. V Kanade sa razí heslo: "Som príliš sexy na to, aby som bol binárny" 4. Platí zásada, že iba ten, čo je tretie až osemnáste pohlavie je na Instagrame úspešný 5. Panenstvo je zbytočné, lebo blanu si aj tak natrhneš aj na bicykli, takže radšej černošské veľké péro 6. Medzi šestnástkami je dôležité, ktorá robí a ktorá nerobí anál. Opakovať si mená a tieto poctivo zapisovať do zoznamu riťopichačiek treba každý týždeň kvôli aktualizácii 7. Nielen mládež, ale aj zrelá generácia považuje za normálne, že si vymieňajú fotky vtákov, kúnd a keď kundu nemáš tak aj prdel postačí. Chlpy prosím vyretušovať. 8. Gynekológovia v Kanade bežne hovoria s 16-ročnými pacientkami slovníkom ako "fajčenie vtákov, honenie, prstenie". Sú to totiž na slovo vzatí profíci. 9. Nech už fluiduješ, koľko len chceš až k intersexu, stále si po prechádzke 72 pohlaviami povieš, že to najlepšie je jednoznačne lesbenie s černoškou... A to bol presne cieľ filmu. Nie ukázať ten zdravotný problém, ale poukázať na to, že je to super, cool, trendy a in a že to skvelé zapadá do úchylnej dúhovej propagandy. Z toho ten názov: Fitting in. ()

Lojz@ 

všetky recenzie používateľa

Totální úlet - prostě film o vagíně. Absolutně netuším, co tím chtěl autor říct. Plejáda příšerných pseudo-ksichtů-"herců", debilní dialogy a korunu tomu nasazuje naprosto příšerný, až směšný CZ dabing (no, mezi námi, ten originál je taky strašnej. Tak strašný dabing (docela podobný tomu jednohlasému, co byl za komančů) jsem už léta neslyšel. A zlatý hřeb je délka - 105 minut. Ale běžte do toho, třeba nebudete litovat :D ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Film je poloautobiografický, keďže jeho tvorkyni Molly McGlynn diagnostikovali MRKH syndróm (Mülleriánska agenéza) ako tínedžerke. (Arsenal83)
  • Film si za hlavnú tematickú pesničku vybral prerobenú verziu hitu od Aqua - "Barbie Girl" (1997). (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Greater Sudbury v kanadskom Ontariu od 30. mája do 27. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama