Reklama

Reklama

Moja sestra je vlkolak 3

  • Česko Moje sestra vlkodlak 3 (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (73)

obitus 

všetky recenzie používateľa

Prequel je v prvni rade moc hezky natocenej, opravdu radost se na to divat, bohuzel pribeh uz trochu pokulhava. Cast odehravajici se v pevnosti je celkem fajn, charaktery jasne hned od zacatku a zadna prekvapeni se nekonaji, ale kdyz se dej presune k indianum poradne to zaskripe. Predevsim se dostavi upovidana nuda a poradne cely pribeh zbrzdi a to tak, ze to uz nezachrani ani skvelej konec. Vlkodlaci vypadaji celkem cool a obe hlavni hrdinky jsou k sezrani, ale bohuzel prilis casto jsou ve filmu hlucha mista. Zkraceni by mu rozhodne pomohlo. Obcas jsem si rikal, ze bych mnohem radeji sledoval akcni horror o boji vlkodlaku s ochranci pevnosti a na Ginger a Brigitte se podival v uplne jinem filmu.... ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Ginger je späť. No to ako sa vrátila som im bohužiaľ nezhltol. A pritom si mohli vymyslieť niečo na štýl vlkodlaka predsa nezabiješ obyčajným nožom, ale ako už malej Ghost povedala sestra Ginger, vlkodlak nie je žiadny superhrdina, aby musel byť zastrelený striebornou guľkou. Namiesto toho si tvorcovia vymysleli nejakú báchorku z minulosti o kliatbe, kde sa obidve predstaviteľky túlajúce lesom (prečo?) dostávajú do pevnosti obliehanej vlkodlakmi. Priznávam, mohlo to byť zaujímavé, keby film nebol tak neuveriteľne roztrieštený. Scenár zíva dierami a režisér to tiež nedokázal zosúladiť. Pevnosť je obývaná idiotmi, ktorý by sa aj tak do týždňa sami vyzabíjali, na interiéroch vidno, že zrub žiary novotou - postavený pre film, indián má celkom fajn kožák, vlkodlak pripomína viac gorilu ako človekovlka a výslednému dojmu nepomohli ani hlavné predstaviteľky, ktoré by som si radšej opäť znovu predstavil v ich úlohách z pôvodného filmu, kde tu po ich rebelkách zostali iba malilinké črepinky. Kdežto v prvej časti sa dalo napätie priamo krájať z pocitu nakazenej a čím ďalej silnejúcej Ginger (teraz sa len malátne poflakuje), tu z neho ostali len bezvýznamné kúsočky. Opäť o triedu slabšie ako predchodca. Priemerné vlkodlačie béčko – tomuto označeniu sa predchádzajúce časti snažili vyhnúť a aj sa im to úspešne podarilo. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Mám takú trochu úchylku, že vo filmoch vyžadujem pár vecí; napr. mobily, mrakodrapy, starbucks ... A celkom značnú averziu voči rednekom a filmom odohrávajúcim sa pred rokom 1900. Tak som tretiu Ginger odkladal. Preto vlastne o hviezdu nadhodnocujem, že po dvojke (v podstate bez Ginger), ide zas o príbeh dvoch sestier, s iným príbehom, avšak charakterom rovnakých. Pekné. Masky super, Brigette je zas Brigette, Ginger opäť mierne lascívna, navyše záver nadobudne istej satisfakcie, keď sa to tam zase pekne povraždí. Ja som spokojný ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo moje prvé stretnutie s kanadskou werewolf sériou "Moja sestra je vlkolak". Predchádzajúce dve časti som nevidel. Ale keďže sa jedná o prequel, tak mi to nijak zvlášť nevadilo. Zhliadol som celkom zaujímavý historický horror. Rok 1815. Osamotená koloniálna pevnosť uprostred divočiny. Zdecimovaná posádka. Hlboké lesy. Sneh, zima. Vendigo. Vlkodlaci. Dve sestry spojené krvným putom. Červená a čiena. Navždy spolu. Ginger a Brigitte. *** ()

GigaPudding 

všetky recenzie používateľa

Ve volném "prequelu" se Brigitte a Ginger v roce 1815 ztratí v lesích, kde jediný přístřešek široko daleko je dřevěná pevnost, která je ale momentálně pod útokem místních vlkodlaků. Námět zní docela akčně, asi nějak jako Od soumraku do úsvitu a podobné, ale vlkodlaci zas tak často neútočí a film má spíš klasičtější hororový nádech oproti prvním dvěma dílům a taky je v něm i trochu víc nadpřirozena v indiánských proroctvích a mysticismu. Film má docela jednoduchou ale slušnou výpravu, pěkně udělanou pevnost a kostýmy a přinejmenším jsou vlkodlaci ve "westernovém" prostředí něco méně okoukaného. Trochu ale ztrácí na tempu, protože většinu času je vidět hlavně kdo koho nemá rád a podobně a vzhledem k tomu jak málo vlkodlaci útočí, tak atmosféra pevnosti ze které není úniku trochu slábne. A pochopitelně se zase řeší proměna a sesterský vztah a podobně, ale v trochu zjednodušené podobě, takže ve výsledku z toho Ginger snaps back vychází hůř než předchozí dva díly. Naštěstí to ale má, jak je u téhleté trilogie zvykem, zajímavý závěr a to nejen proto, že poslední třetina je akčnější a hlavně tam je prostě Brigitte a Ginger :) a kdo je má rád, tak ten třetímu dílu ginger snaps odpustí i tu pomalost a příklon k mnohem klasičtějšímu vlkodlačímu filmu než byly první dva díly. Tak i když je to horší než první dva díly, tak stejně dáme čtyřku. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (8)

  • Katharine Isabelle měla pro scénu, kdy Ginger vstává nahá z postele, dublérku. Ve smlouvě má klauzuli o zákazu nahoty. (ČSFD)
  • S natáčením třetího dílu vlkodlačí trilogie se začalo sedmnáct dní poté, co byl dotočen druhý díl. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Ginger Snaps III: The Beginning, Ginger Snaps: The Prequel. (Stocki)

Reklama

Reklama