Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (775)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOU THINK YOU CAN COME TO THIS ISLAND AND EAT OUR PINEAPPLES?" ----------- Jedna z komédií, ktorá ťa jednoducho prinúti s hrejivým pocitom na srdci spomínať na tie staré dobré komédie, bez vykurv*ného infantilného humoru s cieľovkou pre 15 a menej. Tak rýchlo, ako spoločnosť upadá, staršie diela dozrievajú a dávajú divákovi možnosť ceniť si ich oveľa viac. Originálny nápad, práve v tomto žánri, nebolo jediné, čo päťdesiatka ponúkla. Bol tu ešte jeden z tých lepších Schneiderov, Sandlerov, upokojujúce, harmonické ostrovné prostredie, k tomu prislúchajúci výber skladieb a úplne vynikajúci koniec, ktorý sa ale vážne predvídať nedal. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Moje asi jedna z nejoblíbenějších romantických komedií vůbec. Originální nápad zaštiťuje citlivě režisér a táhne ho hlavní dvojka - Sandler s Barrymore a nutno zdůraznit, že jim to tehdy neskutečně sedlo. Asi netřeba více dodávat, rád si film občas připomenu a znovu se při něm bavím...90% ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Komediálno - romantický koktejl, namiešaný packalom a kde robí najlepšiu zábavu Schneider (to hovori samo za seba). Nápad je fajn (Hromnice som nevidel) a ako čisto romantický film s inými hercami (hlavne Sandler mi liezol kvalitne na nervy) to mohlo byť výborné. Strata pamäti v dôsledku autonehody a láska k človeku, ktorý ma ráno nespoznáva sú samy o sebe tak silné a vážne témy, že by si z prehľadom vystačili bez nejakých komických vložiek. Žial humor ako prostriedok na "uvoľnenie atmosféry a sprístupnenia filmi širšiemu publiku (rozumej - viac money)" degraduje celý film na úroveň Prcičiek a pochováva slušnú romantickú linku. Pytké až beda... ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Odpustit si tvůrci těch pár sandlerovsky fekálních vsuvek, které do celkového konceptu stejně moc nezapadají, tak se jedná o skvělou komedii. Správně ujetý nápad s potenciálem na spoustu opravdu vydařených scén nebyl úplně využit. Výsledek je někde na půl cesty. Není to ani nijak moc vtipné, ani romantické. Ovšem pěkně se na to kouká a člověk si odpočine. Čili svůj účel tento snímek bezezbytku plní. A i ten Sandler je tentokrát k přežití, místy. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Sandlera fakt nemám rád a aj tu mi občas privodil blbý pocit v žalúdku, ale film našťastie funguje na základe romantiky, a jeho nechutný humor je minimalizovaný. Vďaka tomu, že Adam sa snaží o rodinný romantický film s posolstvom, dá sa na to pozerať a dá sa na tom zasmiať (hlavne na jeho vajcovitej hlave :)). PIESEŇ PRE NEVESTU sa mi tiež celkom páčila, no tu to má (aj napriek účasti Roba Schneidera) trochu poctivejší podtón... ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Molo, které je vidět ve filmu jako součást domu Whitmoreových, je v současnosti zchátralé molo Waikane Pier, které bylo také k vidění v epizodě Skleněná baletka (2006) seriálu Ztraceni (od r. 2004). (veronikajel)
  • Ve filmu je prozrazen konec snímku Šestý smysl (1999), což svého času některé diváky dost naštvalo. (natt27)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama