Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (774)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Moje asi jedna z nejoblíbenějších romantických komedií vůbec. Originální nápad zaštiťuje citlivě režisér a táhne ho hlavní dvojka - Sandler s Barrymore a nutno zdůraznit, že jim to tehdy neskutečně sedlo. Asi netřeba více dodávat, rád si film občas připomenu a znovu se při něm bavím...90% ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Komediálno - romantický koktejl, namiešaný packalom a kde robí najlepšiu zábavu Schneider (to hovori samo za seba). Nápad je fajn (Hromnice som nevidel) a ako čisto romantický film s inými hercami (hlavne Sandler mi liezol kvalitne na nervy) to mohlo byť výborné. Strata pamäti v dôsledku autonehody a láska k človeku, ktorý ma ráno nespoznáva sú samy o sebe tak silné a vážne témy, že by si z prehľadom vystačili bez nejakých komických vložiek. Žial humor ako prostriedok na "uvoľnenie atmosféry a sprístupnenia filmi širšiemu publiku (rozumej - viac money)" degraduje celý film na úroveň Prcičiek a pochováva slušnú romantickú linku. Pytké až beda... ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Hold Me Now - Wayne Wonder [4:12] ,2. Love Song - 311 [3:28] ,3. Lips Like Sugar - Seal/Mickey Dread [5:00] ,4. Your Love - Wyclef Jean/Eve [4:13] ,5. Drive - Ziggy Marley [4:27] ,6. True - Will.I.Am and Fergie [3:46] ,7. Slave To Love - Elan Atias/Gwen Stefani [4:24] ,8. Every Breath You Take - UB40 [3:55] ,9. Ghost In You - Mark McGrath [4:23] ,10. Friday, I'm In Love - Dryden Mitchell [3:01] ,11. Breakfast In Bed - Nicole Kea [3:21] ,12. I Melt With You - Jason Mraz [3:36] ,13. Forgetful Lucy - Adam Sandler [1:53], ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

V žánru komedie je Adam Sandler čím dál lépe použitelný. Už to nejsou jenom grimasy, takže vážné role po "Opilí láskou" budou určitě následovat. S Drew Barrymore jim to tady navíc docela sedlo... Takže - výborný nápad, ze kterého asi šlo vytěžit něco navíc, ale já se fakt pobavil. Hlavně při každé "steroidové hlášce" Seana Astina :) .... Je to asi trošku moc hvězdiček, ale nebýt těch několika "vtípků", které balancování na hraně vkusu nezvládly a spadly do trapnosti, bylo by to vážně za čtyři. Takhle je to 70%. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak aj Sandlerovi to občas vyjde. Keď chce, dokáže byť vtipný a pesvedčiť nás, že aj Drew by ho teoreticky mohla chcieť. Niekoľko vtipov vyšlo, ale ako celok skôr do telky, na takýto typ filmu by som do kina nešiel. Ak "vtipného" Sandlera, tak iba v stave psychickej vyčerpanosti, keď mozog nie je schopný fungovať. Moje percentuálne hodnotenie je šikovne zašifrované v názve:) ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Skutečná kavárna Hukilau se nachází na 55-662 Wahinepee St. Laie, Havaj. (veronikajel)
  • Filmári pridali do vody trochu lesku, aby nebolo vidieť nedokončené vizuálne efekty. (Arsenal83)
  • V Sea Life Park na Havaji nie sú v skutočnosti žiadne mrože. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama