Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (774)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOU THINK YOU CAN COME TO THIS ISLAND AND EAT OUR PINEAPPLES?" ----------- Jedna z komédií, ktorá ťa jednoducho prinúti s hrejivým pocitom na srdci spomínať na tie staré dobré komédie, bez vykurv*ného infantilného humoru s cieľovkou pre 15 a menej. Tak rýchlo, ako spoločnosť upadá, staršie diela dozrievajú a dávajú divákovi možnosť ceniť si ich oveľa viac. Originálny nápad, práve v tomto žánri, nebolo jediné, čo päťdesiatka ponúkla. Bol tu ešte jeden z tých lepších Schneiderov, Sandlerov, upokojujúce, harmonické ostrovné prostredie, k tomu prislúchajúci výber skladieb a úplne vynikajúci koniec, ktorý sa ale vážne predvídať nedal. ()

Peytl 

všetky recenzie používateľa

No, třeba 100 X , když je to stejně pořád na vyliž mísu. Sandler je téměř klasicky antikoncepční, což můžu posoudit i já, prachobyčejný heterák mužského pohlaví a Drjů je tlama dračí, pod to se jakožto pán tvorstva klidně podepíšu Schneiderovo krví ze zlomeného rypáku. Trojlístek mých oblíbených doplňuje jako bonus Astin v roli, kterou snad ani hrát nemusí. Takže mé neobjektivní hodnocení je jasný odpad, protože jsem ale zlatíčko a miláček všehomíra a vůkol oblíben skrzevá svou všeobjímající čistou duši, pak plácnu za tu nebetyčnou zhovadilost jednu hvězdu a zmíněná grupa mi bude půl roku čistit boty a mazat chleba se sádlem na pole. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak aj Sandlerovi to občas vyjde. Keď chce, dokáže byť vtipný a pesvedčiť nás, že aj Drew by ho teoreticky mohla chcieť. Niekoľko vtipov vyšlo, ale ako celok skôr do telky, na takýto typ filmu by som do kina nešiel. Ak "vtipného" Sandlera, tak iba v stave psychickej vyčerpanosti, keď mozog nie je schopný fungovať. Moje percentuálne hodnotenie je šikovne zašifrované v názve:) ()

Boss321 

všetky recenzie používateľa

Suprová komedie s úžasnou dvojíicí Adam Sandler, který mne poslední dobou začíná oslovovat čím dál tím více a Drew Barrymore, o které tvrdím už dlouho, že v ní hřímá obrovský talent. Další velké plus je bezesporu originalita a jelikož jsem o filmu nevěděl nic kromě toho, kdo v něm hraje, tak asi chápete, že jsem docela koukal :)......Mohu jen doporučit. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Komediálno - romantický koktejl, namiešaný packalom a kde robí najlepšiu zábavu Schneider (to hovori samo za seba). Nápad je fajn (Hromnice som nevidel) a ako čisto romantický film s inými hercami (hlavne Sandler mi liezol kvalitne na nervy) to mohlo byť výborné. Strata pamäti v dôsledku autonehody a láska k človeku, ktorý ma ráno nespoznáva sú samy o sebe tak silné a vážne témy, že by si z prehľadom vystačili bez nejakých komických vložiek. Žial humor ako prostriedok na "uvoľnenie atmosféry a sprístupnenia filmi širšiemu publiku (rozumej - viac money)" degraduje celý film na úroveň Prcičiek a pochováva slušnú romantickú linku. Pytké až beda... ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Kniha, ktorú Lucy číta pri raňajkách, „Zátišie s ďateľom – akýsi milostný príbeh“ od Toma Robbinsa, je milostný príbeh odohrávajúci sa na Havaji. Drew Barrymore si vybrala túto knihu, pretože súvisí s témami filmu. Vlastnila niekoľko kópií tejto knihy ešte pred natáčaním. (Arsenal83)
  • Neurologický stav, ktorým Lucy (Drew Barrymore) trpí, Goldfieldov syndróm, je úplne vymyslený. Skutočná anterográdna amnézia ovplyvňuje buď krátkodobú pamäť, ktorá môže trvať minúty alebo sekundy, alebo strednodobú pamäť, ktorá môže trvať dni alebo týždne. Zaspávanie nemá nič spoločné s týmto stavom a spánok v skutočnosti zosilňuje mnohé chemické účinky, ktoré pomáhajú pamäti. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2004 ve Westwoodu v Kalifornii. (Varan)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama