Reklama

Reklama

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

  • Česko Deník princezny 2: Královské povinnosti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do tridsiatich dní si musí nájsť ženícha, inak stratí nárok na trón. Srdcu sa však nedá rozkazovať... Päť rokov prešlo, odkedy sa Mia stala princeznou. Teraz dospela v krásnu mladú ženu a je pripravená ujať sa úlohy princeznej kráľovstva Genovia. Akoby to však už nebolo dosť pre obyčajné americké dievča! Mia sa od starej mamy, kráľovnej Clarissy dozvie, že jej dni ako princeznej sú zrátané ešte skôr, ako sa začali, a na svoje krehké bedrá musí prijať úlohu ešte náročnejšiu - stať sa kráľovnou Genovie. Zákon však hovorí jasnou rečou: kráľovskú korunu môže prijať iba vydatá princezná. A tak sa vzápätí musí Mia zmieriť s tým, že ju obklopuje kŕdeľ ženbychtivých mládencov, z ktorých každý túži stať sa kráľom Genovie a Miiným kráľovským manželom. To vyvoláva kopu komických až turbulentných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

KuceraJohny 

všetky recenzie používateľa

Byli tu i světlé chvilky jako například obsazení a samozřejmě i některé vtipné momenty, ale upřímně musím říct, že druhý díl mě bavil o poznání méně než jednička. Nádech to má stále stejný, ale skutečnost, že Mia už tou princeznou je a má se stát královnou mě nebrala tolik, jako že je středoškolačka a má se princeznou teprve stát. Romantická zápletka celého filmu mě nebavila vůbec a to je celkem problém, když je to vlastně romantický film. Ještě že to zachránila babička a šéf ochranky. Nevím no, jedničku mám vcelku rád, ale dvojka nic moc. ()

zipacna 

všetky recenzie používateľa

Opravdu hodně naivní komedie o mladé nástupkyni trůnu. Ale to by mě nevadilo. Film to zase nebyl tak špatný, nenudil jsem se, nenaštval jsem se u toho. Jediné, u čeho jsem se trochu zašklebil, byly ne moc romantické "romantické scény". Ale jinak skvělí Hector Elizondo a John Rhys-Davies se mi ve filmu líbili nejvíce. ()

Reklama

X-tREmE 

všetky recenzie používateľa

Denníček môj... Keby som tak bol 10-14 ročné dievča v predpubertálnom veku a naivne čakal na vysnívaného princa, tak dám tomuto filmu rovných 5 hviezdičiek. Bohužiaľ som chalan, ktorému je o dosť viac, tekže mu dám len 2. Prečo? Jednu hviezdičku za široký úsmev hlavnej predstaviteľky na pyžamovej párty :) a tú druhú kvôli Genovii. Tam sa určite raz presťahujem. Vivat Genovia! Ale teraz vážne. Naivný a trápny pokus o ľahkú romantickú komédiu v americkom disneyovskom štýle. ()

Elenor 

všetky recenzie používateľa

Guilty pleasure? Ani ne. Deník princezny 2 je příjemná romantická oddechovka s chytrým scénářem a příjemným hereckým obsazením (Annie, Julie, Hector...). Takže pleasure bez toho guilty ;-) . A s tím hodnocením odpad to fakt přeháníte. Je přece kopa o tolik horších filmů! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $95,170,481Tržby Celosvetovo $134,734,481║ Umelina. Umelina ako všetky tie posledné filmy o nájdených/ objavených princeznách, či na druhú stranu vo svojom živote hľadajúce svoju podstatu bytia, a ako je zvykom to všetko zasadené nie v starých dobách ale v tej dnešnej. Príbehová tuposť nesmie chýbať, namyslenosť je samozrejmá, .... aspoň že sa dá pozerať na tú sympatickú Anne Hathaway ináč by sa na t fakt nedalo pozerať, režisérovi Garry Marshallovi vyšiel Pretty Woman a to je tak všetko od vtedy sa len plandžú po podobných zlátaninách. __UPDATE__ pozrel po dlhšej dobe v roku 2015 cez Vianočné sviatky a nakoniec som to lepšie zniesol a strávil, miestami pobavilo a herci sa dali zniesť /55%/ ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Na začátku filmu, když je princezna Mia (Anne Hathaway) vítána na plese, zamává hostům a odlétne jí náramek, který následně chytí jeden z komorníků. Ten jí ho vrátí a poznamená, že „se to stává často“. Podobná scéna je i v prvním dílu a také ve filmu Pretty Woman (1990), kdy Julii Roberts vyklouzne šnek z kleštiček. Ve všech třech filmech (režírovaných Garrym Marshallem) hraje postavu Allan Kent. (Dinsberg)
  • Režisér Garry Marshall obsadil do filmu takmer celú svoju rodinu. Ročný vnuk Sam nesie prsteň vo svatobnej scéne. Manželka Barbara si zahrala roli Lady Jerome. Syn Scott, ktorý je obvykle otcovým pomocným režisérom, zahral rolu člena ochranky Shadese. Dcéra Kathleen hrá Charlotte. Ďalšia dcéra Lori si zahrala rolu učiteľky. Jej dcéry Lily a Charlotte hrajú princezny. A neter Tracy sa predstavila ako Lady Anthony. (genetique)

Reklama

Reklama