Reklama

Reklama

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

  • Česko Deník princezny 2: Královské povinnosti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do tridsiatich dní si musí nájsť ženícha, inak stratí nárok na trón. Srdcu sa však nedá rozkazovať... Päť rokov prešlo, odkedy sa Mia stala princeznou. Teraz dospela v krásnu mladú ženu a je pripravená ujať sa úlohy princeznej kráľovstva Genovia. Akoby to však už nebolo dosť pre obyčajné americké dievča! Mia sa od starej mamy, kráľovnej Clarissy dozvie, že jej dni ako princeznej sú zrátané ešte skôr, ako sa začali, a na svoje krehké bedrá musí prijať úlohu ešte náročnejšiu - stať sa kráľovnou Genovie. Zákon však hovorí jasnou rečou: kráľovskú korunu môže prijať iba vydatá princezná. A tak sa vzápätí musí Mia zmieriť s tým, že ju obklopuje kŕdeľ ženbychtivých mládencov, z ktorých každý túži stať sa kráľom Genovie a Miiným kráľovským manželom. To vyvoláva kopu komických až turbulentných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (189)

x_ander 

všetky recenzie používateľa

Uznávám, že je ode mě nefér hodnotit typ filmu, který jde absolutně mimo mě. Ale když už jsem to viděl... Deník princezny je přesně takový ten typ romantické komedie, který nemá žádný přesah, táhne se odnikud nikam a během prvních 5 minut je Vám jasné, jak to skončí. Ale je tu jeden podstatný klad, a to moje milovaná Anne Hathaway, která film táhne dopředu a je vlastně jediným důvodem, proč jsem vydržel do konce. ()

C0r0ner odpad!

všetky recenzie používateľa

Když jsem asi jednou pozbyl veškerých smyslů, pustil jsem si tohle velekurvadílo. Co jsem asi tak čekal? Už jednička byla něco otřesného, takže pokračování muselo nepochybně klesnout ještě o level níž. No, nakonec jsem to přežil bez trvalých následků (snad) a při sledování jsem si říkal, že na smrtelné posteli budu litovat každé vteřiny strávené touhle píčovinou. 5% ()

Reklama

X-tREmE 

všetky recenzie používateľa

Denníček môj... Keby som tak bol 10-14 ročné dievča v predpubertálnom veku a naivne čakal na vysnívaného princa, tak dám tomuto filmu rovných 5 hviezdičiek. Bohužiaľ som chalan, ktorému je o dosť viac, tekže mu dám len 2. Prečo? Jednu hviezdičku za široký úsmev hlavnej predstaviteľky na pyžamovej párty :) a tú druhú kvôli Genovii. Tam sa určite raz presťahujem. Vivat Genovia! Ale teraz vážne. Naivný a trápny pokus o ľahkú romantickú komédiu v americkom disneyovskom štýle. ()

xerno 

všetky recenzie používateľa

Jednička naprosto výborná, i navzdory skutečnosti, že je to hrubej popkorn, o něco tam aspoň šlo, ale tady ??? Dyt tady v celém filmu jde jen o jednu jedinou věc, vůbec už to nejni tak zábavné, nebo chytlavé, je to prostě špatná ''dvojka''... mandes: tomuto se docela divim, asi se celý svět zbláznil... ()

the_weaver 

všetky recenzie používateľa

Matracový úlet! Od 12 rokov neprístupné!↵  Princezná (absolventka VŠ) nezostarla o päť rokov, podľa chovania skôr omladla a osprostela. Pokiaľ som pri prvom dieli mal pochyby, či ide o tak stupídny scenár alebo o nepochopenú grotesknú paródiu, teraz už nemám. Odporúčam podávať konzumentom iba s cukrovou vatou v hlave.↵  Videné v slovenskom dabingu. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Píseň „Your Crowning Glory“ zpívala Julie Andrews (Clarisse Renaldi) poprvé od roku 1991, kdy se podrobila operaci hrdla. (imro)
  • Na začátku filmu Mia (Anne Hathaway) vysvětluje, co se stalo od prvního dílu a říká, že Michael odešel na turné své skupiny. Robert Schwartzman, který ztvárnil Michaela, odmítl hrát v tomto pokračování, protože se současně s natáčením konalo i turné jeho skupiny Rooney. (imro)

Reklama

Reklama