Reklama

Reklama

Mandžuský kandidát

  • Česko Manchurianský kandidát (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Při nezdařené vojenské operaci v Perském zálivu upadne velící důstojník Ben Marco do bezvědomí a seržant Raymond Shaw zachrání nejen jeho, ale i celou jednotku. Marca pronásledují podivné sny o tom, co se ve skutečnosti stalo. Je možné, že by celá vojenská jednotka byla unesena a mozky mužů naprogramovány tak, aby uvěřili, že Shaw je válečný hrdina? Zdá se, že Bílý dům je ohrožen a jediný, kdo může situaci zachránit, je Marco... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (135)

dANo 

všetky recenzie používateľa

Dosť chladný a málo záživný politický thriller s prvkami ľahkého sci-fi, ktorý mal možno väčšie ambície vďaka výbornému obsadeniu, ale samotný príbeh sa tvorcom ani trochu nepodarilo zrealizovať bez hluchých miest a tiež bez nelogických vysvetlení. Proste som tomu neuveril a to bola jednoznačne najväčšia "mucha" celého filmu. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Tenhle remake není vyloženě špatný. Denzel Washington, Liev Schreiber a Meryl Streep v hlavních rolích zachraňují hodně, ale možná to mělo být ještě o něco paranoidnější a kdyby divák nepoznal, jestli je hlavní hrdina opravdu magor, na kterém se jen projevují psychické následky války, nebo je jediný, kdo si začíná uvědomovat, co se tady děje, mohla to být paráda. Takhle jen solidní film, co neurazí. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ťažký konšpiračno-politický thriller, ktorý sa priznám, musel som dvakrát vidieť, aby som zistil o čo vlastne ide. Dôležité je počúvať aj nenápadné monológy v pozadí. Vymývanie mozgov na politické potreby, skvelý nápad (možno keby som videl pôvodný námet, hodnotil by som inak), dobré spracovanie, podtrhnuté najmä celkom kvalitným výkonom hercov, hlavne vyšinutej Streepovej, ktorú inak moc nemusím. A konečne dostal veľkú šancu aj Schreiber, no Denzel sklamal. 80%. ()

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Zanrovo zaradit tento film je dost tazke...nieco medzi politickym thrillerom a mysterioznou vojnovou scifi, nic to, film je to celkom slusny, predovsetkym najma vdaka klasicky vybornemu ustrednemu triu, bez ktorych by to skutocne nebolo ono. Skoda za vlasy pritiahnuteho zaveru, inak v pohode oddychovka na nedelny vecer.3,5/5* ()

solskjaer 

všetky recenzie používateľa

Nad mé očekávání, poměrně silný, zajímavý krimi thriller, který zaujme svou neotřelou podobou a vypilovaným scénářem. Sice zde nenaleznete žádné bojující vojáky a akční scény i tak si ale myslím, že Manchurianský kandidát je poměrně dobře koukatelný a zajímavý. Co zde naleznete je bezesporu skvělá režie, skvělý scénář a jedna z nejlepších vedlejších rolí Meryl Streep. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (9)

  • Film produkovala Tina Sinatra, dcera Franka Sinatry, představitele kapitána Bena Marca v původním zpracování z roku 1962. (monolog)
  • Meryl Streep v jednom z rozhovorů uvedla, že původní film z roku 1962 viděla až po dokončení tohoto filmu. (jezurka42)

Reklama

Reklama