Reklama

Reklama

Hriešny tanec 2

  • Slovensko Hriešny tanec 2: Havanské noci (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Američanka Katey prichádza aj so svojimi rodičmi na Kubu tesne pred vypuknutím revolúcie. Rodičia od nej očakávajú, že si nájde dobrú partiu a stane sa tak ako oni súčasťou miestnej smotánky, no ona sa zaľúbi do Xaviera - čašníka, ktorý je vynikajúcim tanečníkom. Tajne sa stretávajú v nočnom havanskom klube a začnú spolu trénovať na prestížnu národnú súťaž v tanci. Ale blížiaca sa revolúcia skomplikuje ich plány. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (289)

Bobek15 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je úbohé, ako sa snažili tvorcovia zarobiť na úspechu prvého dielu. Hrešny tanec sa stal kultom a perlou v svojom žánri, bol v všetkom prvý a originálny, ľudia si ho zamilovali a videli ho už niekoľkokrát a pozerajú ho znova a znova. A každý ďalší film, ktorý by sa mu čo i len trochu približoval, ľudia uvítajú s nevôľou a bude braný len ako trápne plagiátorstvo. A to ani nehovorím, keď sa po 20 rokoch nakruti sequel, ktorý nie je ničím iným, ako trápnym a nedôstojným pokračovaním kultovej jednotky. Úplne zbytočné, nudné, bez akéhokoľvek šmrncu a bez štipky snahy niečo inovovať. Jednoducho sopírovaná hlavná dejová osnova (iba prenesená do exotickejšej Havany), ba dokonca často aj identické repliky či scény. Takisto tá povestná chémia medzi hlavnými protagonistami nefungovala ani zďaleka tak dobre, ako v jednotke medzi Patrickom a Jennifer, pre ktorých to boli životné roly. No a obsadenie Patricka Swayzeho, aj keď len do vedľajšej roly, ako čisto marketingový ťah, bolo zž vážne úbohé. Čiže môj "odpad!" neberte ao hodnotenie filmu ako takého, ale ako vyjadrenie nesúhlasu a pohoršenia nad tým, ako trápne a silene sa snažili tvorcovia obohatiť, a to iba prostým a absolútne neinovatívnym kopírovaním megaúspešnej jednotky. ()

LadyDevil 

všetky recenzie používateľa

Sice už je to nějakej pátek, ale pamatuju si naprosto živě, jak odporně hořká pachuť mi zůstala po skouknutí "pokračování Hříšného tance" - příčí se mi, že se tak tuctová romanťárna s nijakým dějem a se vším tak odporně americkým jmenuje stejně jako klasika s Jennifer Grey...nezajímavý, nudný a klišovitý ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Je těžké dotáhnout se na klasiku nebo alespoň nepokazit Hříšnýmu tanci pověst. HT 2 se docela distancoval od původního snímku, takže naštěstí mu nezkazil pověst, ale je trochu nefér využívat původního názvu. Každopádně pro holky je tenhle film jak dělaný. Já jsem ho viděl jednou a stačilo mi to. 3/10 ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +prostředí, příběh na pozadí určité doby, vetšiná herců je simpatická, romantická stránka filmu je fain -avšak taneční čísla jsou méně poutavá, hudba neosloví, děj nemá žádnou úchvatnou scénu/// Mám rád hudební filmy a určitě mám rád i předešlí díl. Ovšem hudební filmy stojí především na hudbě a zde najdeme soundtrack latinskoamerické hudby, která mě neoslovila, ale to by mohl být jen můj problém. Vádí mi míchání nových a známích písniček s těmi dobovými, je to nepřesvědčivé. S postavami problém nemám, jen si nejsem jist jestli je Diego Luna pro mnohé z vás lepší než Swayze a jak vás upoutá hlavní představitelka. Její sestra je ale symopatická. V toto směru jsem celkem spokojen. Jinak film ničím dalším moc neoslový, potěží Patrick Swayze na place a překvapivě originální taneční finále, kdy dojde k převratu. Ale jak říkám film hlavně stojí, tady spíše padá s hudbou./// Celkem 60%/// ()

Vajonek 

všetky recenzie používateľa

Na jednicku tenhle film bezesporu nema, najde se tady hodne veci, ktere kazi celkovy dojem (hodne jednoduche dialogy, predvidatelny dej a jeho banalita, prilisna podobnost hlavni zapletky s predchozim filmem, ustredni par mi dohromady nejak neladi, hlavni hrdinka je pro me porad nejak 'toporna a nemotorna', takze se ani nedostavuje kyzeny pozitek z tance jejiho a jejiho partnera). Na druhou stranu bych snimek zase uplne neodsuzovala, najdou se v nem prijemna hudba i tanecni vystoupeni, herci take nekonaji spatne (treba rodice hlavni hrdinky se mi libili, stejne jako vlozeni motivu jejich drivejsi tanecni drahy do pribehu). ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)

Reklama

Reklama