Reklama

Reklama

Hriešny tanec 2

  • Slovensko Hriešny tanec 2: Havanské noci (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Američanka Katey prichádza aj so svojimi rodičmi na Kubu tesne pred vypuknutím revolúcie. Rodičia od nej očakávajú, že si nájde dobrú partiu a stane sa tak ako oni súčasťou miestnej smotánky, no ona sa zaľúbi do Xaviera - čašníka, ktorý je vynikajúcim tanečníkom. Tajne sa stretávajú v nočnom havanskom klube a začnú spolu trénovať na prestížnu národnú súťaž v tanci. Ale blížiaca sa revolúcia skomplikuje ich plány. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (289)

Vajonek 

všetky recenzie používateľa

Na jednicku tenhle film bezesporu nema, najde se tady hodne veci, ktere kazi celkovy dojem (hodne jednoduche dialogy, predvidatelny dej a jeho banalita, prilisna podobnost hlavni zapletky s predchozim filmem, ustredni par mi dohromady nejak neladi, hlavni hrdinka je pro me porad nejak 'toporna a nemotorna', takze se ani nedostavuje kyzeny pozitek z tance jejiho a jejiho partnera). Na druhou stranu bych snimek zase uplne neodsuzovala, najdou se v nem prijemna hudba i tanecni vystoupeni, herci take nekonaji spatne (treba rodice hlavni hrdinky se mi libili, stejne jako vlozeni motivu jejich drivejsi tanecni drahy do pribehu). ()

Právnička 

všetky recenzie používateľa

Velmi slabý odvar prvního dílu. Chybí tomu to krásné napětí a kouzlo. A onen "štěk" Patricka Swayzeho mi taky nepřišel zrovna vhodný. Ale abych jen nehanila a vysvětlila, proč dávám tři hvězdičky - líbila se mi hudba (skvělý soundtrack) a také herecký a taneční výkon Diega Luny. A jak už jsem psala u "Honey", mám prostě slabost pro tyto druhy filmů. Jen doufám, že už nikoho nenapadne natočit třetí díl :) ()

Reklama

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Sotva za jedna, vážení, a to jen za tu salsu v žáru havanských nocí a několik lehce erotických scén. A to je zatraceně málo, s jedničkou se to nedá vůbec srovnat, i když ta mě také nikdy nijak neuchvátila...Film mě vůbec nenakopl ani po dějové stránce ani té herecké (mladí herci vůbec nezaujali). Podle mého jde jen o naprosto prostoduchý a jednoduchý film skoro bez žádné zápletky, který náročnějšího diváka nemůže vůbec zaujmout...Připadalo mi to celkově vůbec takové nedotažené a odfláknuté. Za pár let si na tento film nikdo nevzpomene a kapesníčky zůstanou i nadále suché.. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

To jen nějaký nadšenec se pokusil natočit podobný film, s tím, že by mohl mít obdobný úspěch, protože se přeci jedná o ten hříšný tanec, který dřív sklízel tolik úspěchů. Dvojka je už hrůza hrůzoucí, protože autoři asi nepochopili, že se pokusili natočit film z padesátých let a tak na soundtracku objevíte jména jako Wyclef Jean nebo Christina Aguilera a táák. Každopádně ani jedna skladba mě nedokázala chytnou a ani nevím, že bych nějakou slyšel někde hrát. Na druhou stranu z původního Hříšného tance, toho je všude dost, takže takhle na mě dojem tento film rozhodně neudělal. Snažil se zaujmout něčím jiným neokoukaným, ale podle mě to s tím vším docela dost přehnal. Ani samotný pár se mi vůbec nelíbil, ona byla větší jak on, a celé mi to vyznělo spíš komicky než že by autoři rádi natočili něco dobrého. Každopádně se na to nechalo docela koukat, už jenom proto, že se tam objevil Patrick Swayze. Vždycky, když se tam objevil on, jako by film ožil, ale jinak je to teda mrtvola mrtvoucí... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ja som asi jeden z mála na svete, ktorému sa páči viac druhý diel ako ten prvý. Skrátka akúsi horkokrvnosť mám v sebe a aj keď neviem tancovať veľmi štandardné tance a mám radšej voľný štýl, toto bola pre mňa lahôdka s krásnym tancom, krásnou hudbou a prakticky som sa veľmi dobre zabával. Trocha ma mrzel ten koniec, lebo ten koniec skončil neurčito a je vlastne nedopovedaný a to, čo si môžeme my domyslieť nie je zrovna pozitívne, ale zas oceňujem dynamiku a vynechanie zbytočností. Kedže to bolo viacmenej podľa skutočného príbehu, tak mne nevadí ako väčšine komentujúcich, že je to občas tak kontrastné. Slnko, more, pláž, hudba, tanec, ženy, dobré jedlo a pitie, šťastie aj napriek ťažkým podmienkam. Skrátka cesta za volaním svojho srdca. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama