Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivná a dobrosrdečná čarodejnica Isabel Bigelowová (Nicole Kidman) z kalifornského San Fernando Valley je pevne odhodlaná od základu zmeniť svoj život - chce sa vzdať svojich nadprirodzených schopností a žiť ako každý obyčajný smrteľník! Na druhej strane mesta sa medzitým snaží šarmantný herec Jack Wyatt (Will Ferrell) vzkriesiť svoju upadajúcu hereckú kariéru. Zhodou okolností narazí na Isabel, ktorá mu ihneď učaruje. Zvlášť jej nos, ktorý sa až zázračne podobá nosu predstaviteľky čarodejnice Samanthy v televíznom seriáli Moja krásna čarodejnica - Jack je totiž presvedčený, že by sa Isabel mohla tejto role zhostiť v jeho remaku! Rovnako však učaruje i Jack Isabel – kráska ho totiž považuje za ideálneho smrteľníka, s ktorým by sa mohla usadiť a viesť po jeho boku obyčajný život, po ktorom nadovšetko túži. Krátko po ich stretnutí sa ukáže, že pravdu mali obaja - ibaže trochu iným spôsobom, než si predstavovali... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (299)

Fr 

všetky recenzie používateľa

komu by se nelíbilo, jen tak lusknout prstem, když se něco nedaří a bylo by po problému. prostě být tak trochu (spíš víc) čaroděj. 70 minut má celkem obstojné tempo, hlavně díky N.C., která opravdu umí být nádherně veselá. občas zazní i slušnej ftípek - ,,spojte se s mým agentem!" ,,nemáte agenta." ,,tak se spojte s mým lékařem!" potom to začne sklouzávat k romantice (to by mi nevadilo), ale hlavně to začíná trošku nudit. a tak posledních 20 minut možná prozíváte, aby jste zjistili, že to byla taková lehoučká komedie s miloučkou N.C. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si stěžovat, že jsem nedostala varování. Jakmile hraje křečovitý neumětel Will Ferrell, je to záruka filmového škváru. Tady jsem doufala, že to trochu vytáhne Nicole Kidmanová. Nestalo se. Ferrellův odpudivě nesympatický obličej, stejně jako příšerně přiblblý scénář, udělaly ze snímku čiré divácké utrpení. Jediné na co jsem se celou dobu ptala, bylo: Proč? Proč by si krásná čarodějka vybrala vzhledem i chováním tak nechutného chlapa a proč se na to dívám? /24. 1. 2011/ ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo keby ste išla do prívesu a dala si niečo na menzes?“ Ach Bože, tak toto bolelo. Neviem, možno ak poznáte seriál „Bewitched“ (1964) a film I MARRIED A WITCH (1942), budete sa smiať o čosi častejšie ako nešťastník, ktorý si ako prvú pozrie až MOJU KRÁSNU ČARODEJNICU, ale niečo mi hovorí, že i pre fanúšikov spomenutých vecí to bude za 40%. Desivo zdĺhavé scény, strata tempa od úvodných minút a na jeden plus (šarmantne starnúci Michael Caine zarábajúci na inkaso svojej preslávenej pobrežnej vily, ktorú si kúpil za honorár ČEĽUSTÍ 4: POMSTY) pripadajú desiatky minút nepredstaviteľnej nudy, bezradne sa topiacej v rušivo opulentnej vizuálnej stránke (milionárske vily, honosné večierky, obrovské hollywoodske štúdiá, počítačové triky, drahé značkové oblečenie). Najsmutnejší nie je ani tak pohľad na odrazu neschopnú režisérku Noru Ephronovú (BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, LÁSKA CEZ INTERNET) a producentku Penny Marshallovú (režisérku VEĽKÉHO), ale na hercov. Slušňácka profesionálka Kidmanová nemá šancu stíhať diablovi Willovi Ferrellovi, druhým menom Pán Improvizácia. Bohužiaľ, ani jeho fanúšikovia si na svoje príliš neprídu, pretože jeho brutálny komediálny prejav je tlmený trápnym scenárom, v ktorom nefunguje ani iný majster improvizácie, Steve Carell. A to už fakt o niečom vypovedá. Niečo ako keď skombinujete ZOZNÁMTE SA, JOE BLACK, celovečerný SEX V MESTE a STEPFORDSKÉ PANIČKY (z roku 2004, náhodou tiež s Kidmanovou). No proste hrôza. ()

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Na pohled velmi pěkná, docela příjemná romantická komedie, v níž mě překvapila Nicole Kidmanová svým sex-appealem, ale nejvíc mě posadil na zadek Will Ferrell, který i tímto potvrdil, že je opravdu vynikající komik, neboť i trapné vtipy v jeho podání působí směšně. Jinak je to ale spíše průměr, nebýt Farrella, tak se u toho asi podělám nudou. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Ač mám Willa Ferrella a Nicole Kidmanovou rád, Bewitched rád zas tak nemám :) Je mi to sice líto, ale nemoh jsem tomu přijít na chuť. Čekal jsem mnohem více humoru! Nejvíc mě bavila postava Michaela Cainea, jakožto otce čarodějky Isabel, jeho vystupování bylo skvělé. A závěrem : netvrdím, že je to špatný film, nicméně chtělo to větší drive!!! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

  • Celý film bol natočený v Kalifornii, v USA. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama