Reklama

Reklama

Zmeškaný hovor

  • Slovensko Smrti neujdeš (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrůzostrašný film ve stylu slavného Ringu (režie H. Nakata) a Nenávisti (režie T. Shimizu) je prvním Miikeho počinem na poli čistého hororu. Několik mladých lidí postupně obdrží na mobilní telefon záhadnou hlasovou zprávu z budoucnosti, v níž uslyší své vyděšené reakce z okamžiku vlastní násilné smrti...Nejen že tito lidé pochopí, jak krutý jejich konec bude, ale dozvídají se také přesný údaj o tom, kolik času jim zbývá. Objevme temnou stránku nástroje naší každodenní existence, jemuž bez obav svěřujeme svou absolutní důvěru: našeho mobilního telefonu! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (160)

demented 

všetky recenzie používateľa

Že by to bola úplna hovadina, to netvrdím. Aj keď je to trochu o hubu pozerať x-tú variáciu na to isté téma, stále sa to dá, pokiaľ to človeka nenudí. Tu sa však paní Nuda zakrádala až podozrivo často. Výtky mám aj k prílišnej monotónnosti - ku koncu to so mnou už poriadne lomcovalo a pri scéne v nemocnici som dokonca zaspal (čo sa mi zase až tak často nestáva) Možno keby si strihač vytiahol nožnice zo zadku a trošku dlhšie pracoval...bolo by to lepšie :) ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Na japonce slušný horor, hlavně první hodiny vše pěkně navazuje a má to děsivou atmosféru, jenže pak se to celé začíná příliš pitvat v minulosti a stává se to docela nesrozumitelné. Smrti jsou celkem nápadité a vše je dobře ponuré. Jenže pak to začíná být s přibývajíví stopáží nudné a zdlouhavé což je chyba. 30 minut ubrat a jdu s hodnocením výš. ()

Reklama

kitano 

všetky recenzie používateľa

Niekolko japonskych Kruhov, niekolko americkych Kruhov, niekolko japonskych Nenavisti, niekolko americkych Nenavisti...poviem vam, bol som tohto zanru nadlho prejedeny a to uz ani z niektorych menovanych som nebol dva krat nadseny. Proste som sa od tohto zanru distancoval. Na navrat som si vsak nemohol zvolit nic lepsie. V zaklade je to sice len vykradacka menovanych, ale od takej tretiny (konkretne od sceny "LIVE") mi bol veskery pribeh prakticky ukradnuty. Miike niekolkymi nenapadnymi ale o to hrozostrasnejsimi scenami dvihol atmosferu a napatie filmu skutocne vysoko a to malo taky ucinok ze az do konca som musel nervozne prehladavat kazdy tmavy kut obrazovky. A poviem vam, po dopozerani som bol normalne (v dobrom slova zmysle) unaveny. Nemam co riesit. A ten zaver je proste uzasny. (9/10) ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Je mi úplne jedno, koľko týchto šikmookých duchárskych filmov som už videl, tie utopené, rozložené, neústupné, naštvané, sklamané a utrápené ženštiny s mŕtvymi očami ma dokážu vydesiť stále rovnako. A keďže Aziati dokážu slovo Horor spojiť aj so slovom Príbeh, a na rozdiel od ostatného sveta je to pre nich prirodzené, hodnotím ZMEŠKANÝ HOVOR rovnako vysoko ako iné, hoci aj veľa nového do žánru neprináša. Vyplašil ma ? Párkrát k posraniu. Zaujal ? A ešte ako ! Keď niekto hodí na scénu upíra či zombíka, tiež ma nezaujíma, že som ich už videl – ale čo s nimi podnikne. A Miike názorne predvádza, že aj tento žáner odkukal excelentne. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Začína to sľubne. Potom sa z toho stane akýsi zlepenec hlúpostí a nelogickostí. Nemá to žiadnu atmosféru a postavy sú strašne pasívne. Miike sa snažil skĺznuť na vlne duchárskych hororov. Ale prisahám, že také Hair od Sona - čo do zápletky absurdnejšie sú omnoho pozerateľnejšie. Jeden z tých filmov( a verím tomu, že ich má Miike viac), ktoré ukazujú, že aj majster tesár sa niekedy utne. Príde mi dokonca absurdné, že Američania spravili z tohto remake dúfajúc, že to bude dobré. Nuž čo.. veď nakoniec každý máme to svoje jedno nebo. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (3)

  • Vyzváněcí tón, který se ve filmu objevuje, se stal populárním a často používáným jako hudební pozadí při záběrech na strašidelné domy. (Terva)
  • Na konci filmu si Yumi Nakamura (Ko Shibasaki) myje vlasy a má hlavu celou od šampónu, ale hned v dalším záběru má vlasy naprosto čisté. (moukey)

Reklama

Reklama