Reklama

Reklama

Do hlbiny

  • Česko Do hlubiny (viac)
Trailer

Atraktívni mladí ľudia Jared (Paul Walker) a Sam  (Jessica Albaová) si bezstarostne žijú v prívese pri pláži na Bahamách. Sam pracuje ako sprievodkyňa v miestnom vodnom zábavnom parku "Atlantis" a Jared je potápač. Jeho skutočným snom je nájsť legendárnu pirátsku loď "Zephir", ukrývajúcu náklad za niekoľko miliónov dolárov. Keď ich navštívia Jaredov kamarát Bryce kamarát Bryce (Scott Caan) so svojou novou priateľkou Amandou (Ashley Scottová), všetci štyria sa pustia do hľadania stroskotanej lode. Na morskom dne pritom narazia pritom na trosky lietadla, ktoré havarovalo počas nedávnej víchrice a je naložené kokaínom. Bryce a Amanda si chcú kokaín nechať, ale Jared a Sam sú proti. Všetci štyria sa rozhodnú o náleze lietadla pomlčať a venovať sa ďalej hľadaniu lode. Bryce a Amanda chcú z potopeného lietadla časť kokaínu vyzdvihnúť a predať ho Primovi (Tyson Beckford), ktorý vlastní nočný klub. Žiaľ, Primo je spolupracovník drogového magnáta Reyesa (James Frain), ktorému kokaín z lietadla patril, a ten chce svoj tovar späť. Ak mu celý náklad z lietadla nedoručia včas a zadarmo, tak ich všetkých jednoducho zabije. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Tento film se pravděpodobně stane fetišistickým pokladem každého fanouška J. Albové :-) Je to fakt kočka, neváhal bych ani minutu a kvůli ní bych... rozbil Walkerovi držku. Tento herec, kde se objeví, tam šíří své anticharizma bez špetky hereckého nadaní s takovou intenzitou, že výbuch atomovky v Nagasaki je v porovnáním s tímto jen pšoukem slunéčka sedmitečného. Hovořil bych-li o scénáři, musel bych zmínit urputnou vykonstruovanost a překombinovanost, ale o scénář tu jde až v druhém sledu. Hlavní devíza je ve dvou půlkách, které přitahují kameru tak prudce, že má člověk někdy obavu (příjemnou), že ten rozkrok zkrátka nelze minout. Člověk je podvodními záběry tak okouzlen, že mu ani nedojde, že se všichni potápějí jen na nadechnutí a přitom jsou pod hladinou jak na čerstvém vzduchu :-) Jo, já se bavil :-) 65% ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Úplně blbé to nebylo, první polovina střídala prostřihy na poklad, dudy, poklad, dudy, poklad,.. Možná to chtělo vytěžit co nejvíc z nedávno uvedených Lovcích pokladů. Pěkné prostředí Baham, pozvolné chill dobrodružné tempo, ale pak už jen kriminální prostá zápletka s bad guys, která se vleče a ničím nepřekvapí.. ()

Reklama

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Film mi nielen prostredím Bahám, krimi zápletkou (aj keď nie podmorskou), ale aj svojim spracovaním pripomenul After the Sunset...Čiže jednoduché, mierne stupidné, s krásnymi zábermi prírody, v tomto prípade podmorského sveta. Jessica Alba je asi taká dobrá herečka, ako ja som dobrý kozmonaut, možno aj preto vždy vo filmoch povie tak päť viet a radšej sa len tak pretŕča...Aspoň sa dá na ňu pozerať a to sa dá zovšeobecniť v podstate na celý film...Mierne podpriemerné, čiže 2,5/5 ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Rovnako blbé ako 60. SEKÚND. A rovnako nablýskané, "prázdninové" a pri vypnutom mozgu zábavné. Walker opäť naznačil, že by z neho mohlo niečo byť, Jessica pôsobí vzrušujúco ale aj akčne. Film skvelo vystihuje letnú atmosféru, kamera sa hrá s pekným morom, zvodnými telami... Ja osobne si radšej pustím takúto "seriálovú" oddychovku ako kradnutie nejakých áut... ()

Tommy987 

všetky recenzie používateľa

Into the Blue ponúka divákom presne tri veci: pre mužov Jessicu Alba takmer permanentne v plavkách, ktorú kamera nasníma snáď z každého možného uhlu ; pre ženy našlapané telo Paula Walkera a party "hustejch negrů" ; a v zásade pre všetkých krásne morské a podmorské zábery. O niečom ako (aspoň trochu) zmysluplný príbeh, herecké výkony, zručná réžia či nebodaj náznaky logiky si môžeme akurát tak nechať zdať. 2/10 ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (14)

  • Jedná se o první film, který byl produkován a vydán studiem Metro-Goldwyn-Mayer pod záštitou Sony. (Mr.Hudson)
  • Natáčelo se na Floridě, na Bahamách a Kajmanských ostrovech od 15.1 do 28.3 2004. (Cheeker)
  • Film do istej miery vychádza z thrilleru Hlbočina (2002), ktorý má veľmi podobnú zápletku. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama