Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Netvor so svojou smrtiacou armádou zabijakov zotročil už mnohé svety. Hrozní dobyvatelia prišli aj na planétu Krull. Netvorova čierna pevnosť hyzdí celú krajinu. Dva znepriatelené kráľovské rody sa preto rozhodnú spojiť svoje sily a vytvoriť silné kráľovstvo. Princezná Lyssa (Lysette Anthony) si vezme za manžela princa Colwyna (Ken Marshall). Práve v deň svadby však smrtiaca armáda zaútočí na zámok, unesie princeznú, zabije starých kráľov a zraní Colwyna. Nový kráľ získa s Ynorovou pomocou zázračnú zbraň a jeho cieľom je nájsť tajnú pevnosť nepriateľov, zničiť ju a oslobodiť svoju Lyssu. Musí prekonať veľa ťažkých prekážok, aby sa nakoniec postavil hroznému Netvorovi, ktorého zatiaľ nikto neporazil... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (165)

Kalidor_ 

všetky recenzie používateľa

Film mého dětství. Půjčili jsme si to z půjčovny na VHS a sjížděli to furt dokola až se z toho netvorův zámek nestačil teleportovat. Hodně mi to připomíná Nekonečný příběh, ale to asi je tím fantasy prostředím. A nejlepší soundtrack Jamese Hornera je jen třešničkou na dortu. Mimochodem Jan Železný se může zahrabat proti tomu jak tu háže oštěpem Kyklop, to je prostě krullovská liga. ()

Ironfood 

všetky recenzie používateľa

Taková výpravnější pohádka se stupidním dějem typu "musíme jít tam, pak tam, pak tam a pak vyhrajeme". Už ani přesně nevím proč, ale přišlo mi to jako taková nepodařená kombinace české pohádky o Statečném kováři a starého Souboje titanů. Kena Marshalla jsem měl v seriálu Marco Polo celkem rád, ale tady mi moc nesedl. ()

Reklama

Rogue 

všetky recenzie používateľa

Z mista na misto s konstantnim pribiranim novych clenu a epizodnosti d&d, kostymy posbirane buhvikde (musketyr, riman, SM porno), lasery, sada kapesni magie, emzaci, trojzubec, prochazeni kamenem, sarumanuv yoda talk, zmateny pedofil (hey boy, give me a candy), obcasne umirani, tekuty pisek, superzbran, osudovost, kyklop, giganticky pavouk, sedmimilovi letajici kone a vsechny ostatni propriety na svych mistech. Skoda toho finalniho souboje (+ absence draka). Kycovita vykradacka (Star wars, LotR, Souboj titanu) s preplacanym scenarem desetileteho mozku a prekvapive dobryma kulisama. Beast has many weapons. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Hroznej brak s mizernými hereckými výkony, ale poměrně áčkovou výpravou, který v sobě skrývá velkou dávku fantazie. Celé je to však poslepované tak hrozně, že film působí nejen hodně epizodicky a nekonzinstentně, ale vyloženě přeplácaně. V závěru navíc ani nijak nefunguje gradace, takže jsem si závěrečný bossfight spíše protrpěl. ()

Ivoshek

všetky recenzie používateľa

Ani se mi to nějak nechce hodnotit hvězdičkama. Jako malej jsem to viděl v NDR v kině a byl jsem uchvacený. Přišlo mi to tehdy perfektní, napínavé, trochu strašidelné. Když jsem to teď viděl dvakrát v telce, byl moje pocity spíš rozpačité a radši jsem to nedokoukal, abych si nekazil tu pěknou dětskou vzpomínku. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (4)

  • Pôvodne sa mal o špeciálne efekty a dizajn monštier postarať Christopher Tucker, nakoniec sa natáčania nezúčastnil a ako oficiálny dôvod boli uvedené umelecké nezhody. (beso74)
  • Pôvodne sa plánovalo s pokračovaním, avšak po slabých tržbách v kinách producenti od tohto zámeru ustúpili. (beso74)

Reklama

Reklama