Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Netvor so svojou smrtiacou armádou zabijakov zotročil už mnohé svety. Hrozní dobyvatelia prišli aj na planétu Krull. Netvorova čierna pevnosť hyzdí celú krajinu. Dva znepriatelené kráľovské rody sa preto rozhodnú spojiť svoje sily a vytvoriť silné kráľovstvo. Princezná Lyssa (Lysette Anthony) si vezme za manžela princa Colwyna (Ken Marshall). Práve v deň svadby však smrtiaca armáda zaútočí na zámok, unesie princeznú, zabije starých kráľov a zraní Colwyna. Nový kráľ získa s Ynorovou pomocou zázračnú zbraň a jeho cieľom je nájsť tajnú pevnosť nepriateľov, zničiť ju a oslobodiť svoju Lyssu. Musí prekonať veľa ťažkých prekážok, aby sa nakoniec postavil hroznému Netvorovi, ktorého zatiaľ nikto neporazil... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (165)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Hudba trochu jako ze "Star Wars", trochu jako z českých pohádek. Příběh je klasický quest, kdy se skupina hrdinů i nehrdinů vydává na záchranu princezny proti skutečně strašnému nepříteli. Je zde starý muž, je zde nějaká ta čarodějnice, jsou zde příšery a artefakty. Krull je prostě úžasná planeta, kde se může stát cokoli. Je to fantasy, je to sci-fi, je to neskutečný guláš, který mě v minulosti dostal, a tak jsem si řekl, že by stálo za to se k filmu vrátit. Nezklamalo mě to. Trikově výborné, scenáristicky slabší. Tenhle film má ale prostě kouzlo krásných věků a světů. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Hroznej brak s mizernými hereckými výkony, ale poměrně áčkovou výpravou, který v sobě skrývá velkou dávku fantazie. Celé je to však poslepované tak hrozně, že film působí nejen hodně epizodicky a nekonzinstentně, ale vyloženě přeplácaně. V závěru navíc ani nijak nefunguje gradace, takže jsem si závěrečný bossfight spíše protrpěl. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nejsem si jistej jestli jsem viděl Planetu Krull, když mě bylo nějakých 10 let. Dneska jde o těžko koukatelnou záležitost. Triky zkrátka stárnou a příběhově se o kdovíjaký zázrak v rámci fantasy rovněž nejedná. A všem, kteří tady mají 3 a více hvězdiček bych poradil, aby na to koukli někdy znovu. 35% ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

pribeh o zachrane sveta a milovanej, kt. uniesol obavany netvor tyranizujuci celu planetu svojimi zabijakmi mi dnes (2006) pripada detinsky. a on aj je. krull je ten z filmov, kt. je urceny len pre hardcore fanusikov sci-fi, alebo uctievacom filmov liet 80. staci sa len pozriet na triky a mate dost... ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Jediné, co mi na téhle báchorce imponuje, je ta poctivá rukodělná práce všech těch kulis a interiérů (zejména patrné u smrtonosné bažiny a obří pavučiny), ruku v ruce s jednoduchými triky, které ale působí životněji, než dnešní digitální zvěrstva. Jinak je ale zde více než jindy patrné, že mezi fantasií a fantasmagorií je tenká hranice, kterou tvůrci přeskočili jak kamzík. Scénář připomíná dílko desetiletého kluka s přebujelou představivostí, který háže na papír vše, co mu vytane na mysl a diváku žasni!! Přeplácanost je patrná a ke konci už unavuje. Zbývá pak už jen úsměvné zjištění, jaké bezvýznamné podržtašky hrál Liam Neeson ve svých hereckých začátcích. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (4)

  • Pôvodne sa mal o špeciálne efekty a dizajn monštier postarať Christopher Tucker, nakoniec sa natáčania nezúčastnil a ako oficiálny dôvod boli uvedené umelecké nezhody. (beso74)
  • Pôvodne sa plánovalo s pokračovaním, avšak po slabých tržbách v kinách producenti od tohto zámeru ustúpili. (beso74)

Reklama

Reklama