Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Netvor so svojou smrtiacou armádou zabijakov zotročil už mnohé svety. Hrozní dobyvatelia prišli aj na planétu Krull. Netvorova čierna pevnosť hyzdí celú krajinu. Dva znepriatelené kráľovské rody sa preto rozhodnú spojiť svoje sily a vytvoriť silné kráľovstvo. Princezná Lyssa (Lysette Anthony) si vezme za manžela princa Colwyna (Ken Marshall). Práve v deň svadby však smrtiaca armáda zaútočí na zámok, unesie princeznú, zabije starých kráľov a zraní Colwyna. Nový kráľ získa s Ynorovou pomocou zázračnú zbraň a jeho cieľom je nájsť tajnú pevnosť nepriateľov, zničiť ju a oslobodiť svoju Lyssu. Musí prekonať veľa ťažkých prekážok, aby sa nakoniec postavil hroznému Netvorovi, ktorého zatiaľ nikto neporazil... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (165)

Hees 

všetky recenzie používateľa

Do boja a ešte ďalej a počas toho nájdime viac bojovníkov, tak by mohlo znieť heslo tejto fantasy "rozprávočky", na ktorej naozaj najviac zaujme len časť s pavúkom a tá je naozaj dobrá a možno by z toho mohol byť natočený lepší film, ako je tento, ale to je už otázne. Film Krull nenudí, ale ani nezaujme nejakým prepracovaným príbehom je to proste rozprávka, ktorá je trochu v tieni iných, ktoré su oveľa lepšie a stoja oveľa viac za pozretie. Urazený nie som a bavil som sa, ale ak by to malo byť niečo s čím budem nad mieru spokojný, bolo treba oveľa viac takých scén, alebo aspoň príbeh tak kvalitný ako som už spomenul čo je okolo toho pavúka. Film vyzerá dosť dobre čo sa týka prostredia a kostýmov na to, že to je rok 1983 to vyzerá naozaj bravúrne. ()

maverick10 

všetky recenzie používateľa

Mozna proto ze mam depku a ze mi neni 9 let me to prilis nenadchlo. Ackoliv tu bylo vsechno co mam v pohadce rad, moudri starci, kyklopove, princezna, zazracna zbran a dobro se zlem bojujic od pocatku veku proti sobe. Mozna mi to nic nerika, ze je tomu uz pres 25 let stary a ja se nedokazu vratit do minulosti. ()

Reklama

charge odpad!

všetky recenzie používateľa

Typickej případ brakovýho sci-fi/fantasy snímku. Holá prázdnota a nudnost tohohle paskvilu mě přepadla už v samotným začátku a pokračovala až dokonce. Žádnej poutavej děj, ani výprava, nudní herci a scény o ničem, zkrátka nic co by mě zaujalo a opět jako naschvál je zde přemrštěná stopáž. Viděl jsem i další podprůměrný fantasy a taky nebyly z těch lepších, ovšem tohle byla příšernost. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nejsem si jistej jestli jsem viděl Planetu Krull, když mě bylo nějakých 10 let. Dneska jde o těžko koukatelnou záležitost. Triky zkrátka stárnou a příběhově se o kdovíjaký zázrak v rámci fantasy rovněž nejedná. A všem, kteří tady mají 3 a více hvězdiček bych poradil, aby na to koukli někdy znovu. 35% ()

bartias 

všetky recenzie používateľa

Po sci-fi prologu s obrovitou mimozemskou lodí přilétající k titulní planetě, který působí jako vykradený ze Star Wars, následuje už jen čirá fantasy podívaná. Děj je pohádkově přímočarý, přesto zůstává zábavný a napínavý. Nekteré speciální efekty už dneska zkušeného hltače hollywoodský filmů rozesmějí, ale výtvarná podoba Planety Krull je pořád ohromující. Škoda, že místo toho aby byl finální střet s místním Sauronem velkolepý, je spíš nudně prostoduchý. 7/10 ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (4)

  • Pôvodne sa mal o špeciálne efekty a dizajn monštier postarať Christopher Tucker, nakoniec sa natáčania nezúčastnil a ako oficiálny dôvod boli uvedené umelecké nezhody. (beso74)
  • Pôvodne sa plánovalo s pokračovaním, avšak po slabých tržbách v kinách producenti od tohto zámeru ustúpili. (beso74)

Reklama

Reklama