Reklama

Reklama

Tarot: Karty smrti

  • USA Tarot (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď partia priateľov poruší základné pravidlo veštenia z kariet a pri vykladaní budúcnosti použijú karty niekoho iného, nevedomky vypustia zlo prebývajúce v prekliatych tarotových kartách. Postupne sa ocitajú zoči-voči svojmu vyveštenému osudu a stávajú sa obeťami desivých výjavov z diabolských kariet. Podarí sa im túto hrozbu poraziť – alebo aspoň prežiť? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (119)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Akoby niekto hodil Nezvratný osud do umelej inteligencie a zadal príkaz: vymysli niečo na podobný spôsob, ale hlavne lacno! Len tá inteligencia nebola inteligentná a s najpoužívanejším hororovým klišé typu „skupina mladých priateľov" si neporadila veľmi zdarne. Inak je tiež veľmi zvláštne, že v poslednom čase je vždy takáto skupinka mladých priateľov tak krásne diverzná. Náhodičky. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa

Naprosto průměrná bubákovina, pro dnešní mlaďáky, se vším všudy co k tomu patří, takže docela pohodový ksychtíky, spousta Digi bordelu, akčnější podání a v tomto případě i absence nudy. Sice to mělo nulovou atmosféru, ale příběh byl docela slušný. Za mě koukatelná jednohubka, na kterou za chvíli zapomenete, že jste ji viděli, ale svůj účel splní. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

průměrný spotřební horůrek, který nemá moc čím překvapit a bát se u něj nikdo nebude, ale díky dobrým a zajímavým bubákům dovede bez problémů udržet pozornost. Časem Tarot sice zapadne mezi ty desítky podobných, kde nějaká kletba kosí postupně partičku kamarádů, kteří jí "probudili", ale na jedno podívání neurazí...60% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Náš osud nie je dopredu napísaný, môžeme ho zmeniť.“ (Dr. Emmet Brown) __ Tuctový horor s jednoduchou zápletkou (z toho by v Supernatural vyťažili možno aj viac), natočený podľa klasických šablón daného žánru. Kvôli post-záveru som dosť premýšľal o nižšom hodnotení. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Teen horrorscope, před kterým jsem si několikrát vyložil karty s dotazem, jestli se dá nějak vyhnout větě: „How we stop this?“ a odpovědí vždycky bylo jasné NE. Postavy sedící si na vedení posouvají děj průhledný jak celofán, pří strašení není ani stopa po invenci a z jump scares jen bolí čelist od zívání. Čím víc jste podobných filmů viděli, tím rychleji na tento zapomenete.. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Tarotove karty boli vytvorené v Taliansku približne v 30. rokoch 14. storočia a pravdepodobne založené na egyptskom mameluckom balíčku. Šlo o hracie karty a až do 18. storočia sa nepoužívali na predpovedanie budúcnosti, čo zmenili až francúzski okultisti. (Arsenal83)
  • Názov filmu sa objaví až v 17. minúte. (EvilMatus)
  • Balíček tarotových kariet použitý vo filme bol špeciálne vytvorený pre tento účel. (Arsenal83)

Reklama

Reklama