Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (192)

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Na poli větších bijáku (řekněme až takovejch mini blockbusterů) se Netflixu ani tentokrát nepodařilo nijak zabodovat. Scény mimo zemi (většina bijáku) byly silně predigitalizovaný. Často se teda zdálo, že jde spíš o nějaký videosekvence z počítačový hry než o plnohodnotnej film. Příběh toho taky moc nezachránil a seděl by právě spíš do nějaký tý videohry. Aspoň teda akce byla vcelku fajn, rád jsem se zase po delší době podival na MILFku Jennifer Lopez v hlavní roli a pojetí tématu umělý inteligence bylo docela zajímavý (rangeři), dvě silnější hvězdy. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

J. Lo sa vrátila takmer k baraniemu účesu z minulosti a zahrala si múdru agentku, čo je fakt dobré, že aspoň zahrala, lebo v  súkromí je tak chytrá, že nedokáže rozpoznať ani pohlavie svojej dcéry. Zrejme nikdy neprebaľovala. A dá sa povedať, že so stále tmavšími zábermi sa dokonca miestami zdá, že nestarne. Čo sa nedá povedať o hereckom umení, lebo to nevidieť ani za tmy, ani za svetla. Neviem, kto jej dáva roly a prečo si myslí, že práve v tomto vynikne, ale pokiaľ neoznačí ešte minimálne ďalších dvoch-troch príbuzných za nebinárnych, nevyzerá to s jej hereckou kariérou až tak ružovo. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Nepřišlo mi to tak tragický, jak bych od Netflixu čekala, že to bude. Jennifer mi jako herečka nevadí, její snímky si docela i užívám. Tady to místy zbytečně přehrává, ale místy jí to i jde, takže se na to koukat dá. Nicméně celé to táhne Smith, což je docela vtipný, vzhledem k tomu, že se jedná o AI. Ale bez něho by to bylo na jednu hvězdu. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

"Chlapci čo ste to urobili, ten scenár, čo ste mali natočiť ako hraný film, bol na druhom stole, toto malo ísť na anime oddelenie. Ale čo už, stalo sa, ešte rýchlo vymyslíme novú reklamnú kampaň." Pozerateľné priemerné sci-fi béčko na štýl videohry, aké si občas každý fanúšik žánru rád dopraje. Vykráda sa všeličo možné, ale zase kedy sa vypravíte na planétu v Andromede? Samozrejme cestou sledujeme spoločne s Jennifer cez okno rýchlo sa pohybujúce hviezdy a planéty, i keď naša susedka je od nás vzdialená 2,5 milióna svetelných rokov. Zápletka je založená na nultom zákone robotiky, aspoň že tvorcovia mali toľko sebareflexie a na začiatku pre istotu spomenú Asimova. ()

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Pokud se vám zasekl ovladač na tlačítku Netflix s obličejem zbídačené zpěvačky, herečky, módní návrhářky, tanečnice upřímně vás lituji. Jennifer v tomto scifi spektáklu o další hrozbě androidí vyvražďovačky vleze v jedné minutě do robota a už vám nesleze se svým uštěkaným, protivným, uzoufaným obličejem s vadnoucí trvalou z obrazovky. Bez techniky si neprdne a s přispěním lacinějších triků a všemožných výcuců z Avatara či Na hraně zítřka si musí vyřešit osobní terminaci starého známého. Ostatní postavy nehrají žádnou roli jsou tam jen, aby umřeli či se zeptali jestli je hrdinka vpořádku. Vše z futuristického světa u nás či na nějaké planetě v Andromedě je udělané jen jako generická výplň na pozadí a nefunguje to. Dám jednu hvězdu a ocenění zlatou malinu paní Lopézové za hrdinský výkon nesympatické analytičky. 20% ()

Galéria (164)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)
  • Film byl inspirován sérií videoher „Titanfall“. (Vitox)
  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)

Reklama

Reklama