Reklama

Reklama

Bozk draka

  • Česko Polibek draka (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Elitný čínsky policajt Liu Juan prichádza do Paríža splniť ťažkú a mimoriadne nebezpečnú úlohu. Jeho protivníkom sa stáva skorumpovaný inšpektor Ricard, ktorý sa neváha zbavovať nepohodlných svedkov tak, aby už nikdy neprehovorili. Rovnaký osud by nepochybne čakal i americkú prostitútku Jessicu, Juan sa ju však rozhodne zachrániť. Obstáť proti obrovskej presile však nebude ľahké... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (256)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Tak Jetovi to konečne začalo mlátiť aj mimo Hong Kong. Závan starého dobrého sa po Hollywoodskych trapošinách dostavil z Francúzka (Raffaelli - hip hip). Keby Nahon zo svojich krajanov nespravil úplných debilov a vyškrtali so scénaru zbytočnú Bridget mohlo to byť oveľa lepšie. Karyo, ako vždy lahôdkový. 75% ()

ilemas 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem si, že to bude zase nějaká asijská trapárna, ale nakonec mě to pro svou drsnou a depresivní atmosféru mile překvapilo. Akce je požehnaně, film má dobrý spád, ani trochu jsem se nenudil. Pár trapáren tam ale je, jak už to u filmů s asiaty bývá zvykem, přesto je to velmi zdařilé béčko na které se dá dívat. ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Zápasí se tam a střílí. Film má jednu nespornou přednost - všechno běží rychle a svižně, divák je neustále konfrontován s novými rvačkami, honičkami, situacemi. Kdo má rád akční filmy s prvky bojových sportů, tak má, co chtěl. Kdo očekává od filmu také něco jiného, bude se nudit. Naštěstí poločas rozpadu paměťových clusterů "nabitých" zmíněnými zážitkem je velmi krátký. U mě se, například, měří na hodiny. Mám to ale štěstí... ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak jedna z najväčším akčných hviezd súčasnosti nakrúti takýto film, tak potom je jasné, že akčný film je úplne v prdeli. Niečo strašné. Neznášam ten súčasný trend, že sa z prázdnych béčkových sračiek snažia videoklipový režiséri nasilu spraviť nejaké umenie s použitím rôznych filtrov a podobne. Snažia sa zakryť, že scenár je o ničom. Je to ako pozlátené hovno - stále to je hovno. V osemdesiatych rokoch si tvorcovia uvedomovali, že majú zlý scenár a nesnažili sa to zakryť. Pridali tam ešte pár výbuchov, nejakých 10-20 vrážd, predĺžili vlasy hlavného hrdinu a dali mu dole tričko. A ľudia sa bavili, pri Kiss of the Dragon som sa neskutočne nudil. Príbeh je strašný, na hranici s nepríbehom. Poetika Hong Kongu tu nie je a ani vedomá béčkovitosť amerických filmov. Herci sú strašný, akčném sekvencie nezaujímavé, príbeh nezaujímavý, gradácia o ničom a hlavne NUDA. Nepamätám si veľa filmov, pri ktorých som sa tak nudil. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Film mého Mládí! Nesmělý JET Li začne nekompromisně zabíjet všechny hajzly na 200 Čínských způsobů, kteří mu vejdou do cesty! Byl v nesprávný čas na nesprávném Místě! Tohle je vynikající AKční řezba, plná Kurev, Drogových dealerů, podvodníků, zkorumpované Policie.. Veškerý Hnus shromážděný v jednom filmu !! ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (10)

  • V celém filmu je použito pouze sedm pomocných lan. (D3VIL)
  • V sirotčinci je dcera Jessicy zaznamenána jako "Isabel Kamen". Isabel je skutečné jméno herečky (Isabelle Duhauvelle), Kamen je potom příjmení jednoho z tvůrců filmu - Roberta Marka Kamena. (D3VIL)
  • Scéna, v níž je Jet Li přepaden francouzskou policií, se natáčela v tunelu, ve kterém zemřela princezna Diana. (D3VIL)

Reklama

Reklama