Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budúcnosť pôsobí naozaj hrozivo. Vďaka stále stúpajúcemu počtu superhrdinov už na svete nezostali žiadni zločinci, ktorých by bolo možné krotiť a usmerňovať. Táto skutočnosť najviac trápi miliardára Lancea, alias Kapitána Úžasného, ktorý tak nemá do čoho pichnúť a na smrť sa nudí. Aby jeho mesto Champion City zažilo aspoň nejaké vzrušenie, zaslúži sa o prepustenie obávaného gangstera Casanovu Frankensteina. To bola ale chyba. Casanova Frankenstein sa má k svetu a Lancea unesie. Druhoradí superhrdinovia sa dostávajú nečakane k slovu. Ich cieľ je jasný oslobodiť kapitána Úžasného z rúk nebezpečného šialenca a zachrániť celý svet. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (105)

josieaddms odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani jsem to nedokoukala. Hloupé, nechutné, nezábavné a hlavně až nečekaně ABSOLUTNĚ NEVTIPNÉ! Po hodině dvacet kdy nepřišel ani jeden vtip jsem to už zabalila. Přitom to mohlo být zajímavé, parodie na superhrdiny, celkem i pár zajímavých herců (Myslím Rushe, Garofalo, Azariu...) ale je to naprosto příšerné, a má to samé stupidní nápady. Pro děti nedětské, pro dospělé nevyspělé. Zkrátka nepoužitelné. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku mi to připadalo příšerně trapné a myslel jsem, že to buď nedokoukám, nebo že tam nasolím odpad. Nicméně po tom úvodu jsem tomu trochu přišel na chuť a myslím, že i humor se trochu zlepšil a trapné scény ubyli (až na Reubense, který byl trapný celou dobu). Jako parodie na komiksy dobrý pokus, ale hodně tomu chybí. Na pozdější následovníky jako Defendor s vynikajícím Harrelsonem nebo to s Kevinem Baconem to ale nemá ani náhodou. ()

Reklama

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Vynikající obsazení, několik velmi povedených frků a geniálních dialogů, sem tam dobře odvedená parodie na komiksy a skvělý Geoffrey Rush jako záporák. To vše bohužel totálně zabito nevyužitou dlouhou stopáží, nízkou koncentrací humoru a nedostatečně vypilovaným scénářem. Trapnost humoru je až to poslední, neboť film stojí za hovno už jako celek. A jaká to mohla být paráda, kdyby to neposrali. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Podarená, ale prehliadaná (asi právom) paródia na komiksy. Najväčším plusom sú postavy (lebo hrdinovia to nie sú). Babrák na babrákovi. Úbožiaci na pohľadanie. Napr. William H. Macy ako chlap, ktorý bije ľudí lopatou (opakujem – bije ľudí lopatou). Alebo chlapík, ktorý je neviditeľný... ale iba ak sa naňho práve nikto nepozerá. Pozor, zbožňujem WTF humor. Ale toto bolo proste len divné a nudné. Bohatý kasting je síce v takejto kravine (že sa musím takto vyjadriť) nezvyčajný, ale chápem, prečo všetci podpísali, na papieri to muselo vyzerať bohovsky vtipne. Preto škoda plnými hrsťami rozdávaných nevydarených počítačových trikov, nemiestneho humoru a nevydareného finále. Malo to na viac. ()

Nautila 

všetky recenzie používateľa

Geniální blbost. Boj looserů proti všem zloduchům pohromadě- Diskantům, hoperům a sportovcům (tedy, nic proti). K tomu skvělé obsazení, top zloduch G. Rush, vtipy samozřejmě místy tak blbé, až byly dokonalé, fajn vizuál a kostýmy + odvaha natočit něco tak bláznivýho = 5*.....no, asi mám divnej vkus. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)
  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)

Súvisiace novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Reklama

Reklama