Reklama

Reklama

Končí sa to nami

  • Česko Námi to končí (viac)
Trailer 1

Krátko po tom, čo si Lily (Blake Lively) otvorí kvetinárstvo, stretne očarujúceho neurochirurga Rylea. Vznikne medzi nimi intenzívne spojenie, no hoci je Lily čoraz viac zamilovaná, nedokáže ignorovať Ryleovu temnú stránku. Po tom, čo narazí na svoju prvú lásku Atlasa, sa jej vzťah s Ryleom obráti naruby a Lily si uvedomí, že musí objaviť vlastnú vnútornú silu a urobiť neľahké rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý jej život. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Námi to končí má velmi ožehavý a ve své podstatě hutný námět, který se však nepodařilo převést na plátno takovým způsobem, že by mi z filmu "spadla huba". Na začátku jsem měl celkem problém s vedením herců a dialogy celkově, přičemž filmu jako celku škodí i značně přepálená stopáž, což mělo vliv na rozmělnění intenzivního námětu. Vedle toho je i škoda, že film a jeho téma zastínila jistá kontroverze spojená s jeho propagací. Nicméně - zaujalo mě, jakým způsobem bylo ve filmu domácí násilí znázorněno, kde z pohledu láskou zaslepené hlavní postavy působilo jako série nešťastných příhod. Rovněž musím pochválit soundtrack - zejména písně od Lany Del Rey a Cigarettes After Sex, které se do filmu skvěle hodily. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Vzťahová dráma zaoberajúca sa domácim násilím hlavne v druhej polovici a odkazuje naň aj názov filmu. Páčilo sa mi ako najprv všetko vyzeralo ako nehoda. Všimla som si, že Blake nosí celý film nelichotivé oblečenie,  inak je výborná a považujem ju za najkrajšiu herečku súčastnosti. Atlas bol veľký sympaťák. ()

Reklama

Petra321 

všetky recenzie používateľa

Do tohto som išla úplne naslepo. Nečítala som knihu, ani anotáciu a ani nevidela trailer. Nemala som najmenšie tušenie, o čom film vlastne je a jediné, čo som vedela, bolo, že hlavné postavy sa volajú Atlas a Lily. Preto som bola trochu zmätená, keď chlap, ktorý sa nám na začiatku predstavil, sa volal Ryle. Zakrátko som pochopila, že skutočný Atlas sa ešte iba objaví, a keď sa tak stalo, bola som naozaj rada. Potom ale prišla jeho staršia verzia a tá ma sklamala aj napriek tomu, že som nečítala predlohu a neviem ako bol opisovaný. To je ale iba môj subjektívny názor, takže no big deal. Blake Lively v podaní Lily zahviezdila a veľmi sa mi páčilo, že nebola dokonalá. Nezakryli jej pehy, nepravili postavu, neurobili z nej plastovú bábiku. Príbeh bol podaný naozaj emotívne, pri niektorých scénach som sa pobavila, pri iných plakala. Z kina som skutočne vychádzala so slzami v očiach. Najviac ma zasiahli scény, kde Alyssa povedala Lily, že pokiaľ sa k nemu vráti, nikdy s ňou neprehovorí, a kde ju Ryle nútil čítať článok o Roote. Tie scény boli plné emócií, ktoré zahrali na správne noty. Príbeh bol možno trochu uponáhľaný, no inak si to predstaviť ani neviem. Bolo povedané všetko dôležité, aj keď iznávam, že niektorých vecí ako napríklad Lilynho neustáleho opakovania: "okay yeah" mohlo byť menej. ()

mig20 

všetky recenzie používateľa

3.5* Měla jsem asi větší očekávání vzhledem k tématice, které se to mělo jmenovat. Zpracování tohoto tématu se mi mnohem více líbilo například v Noci s nepřítelem s Julii Roberts nebo ve filmu Hadí tanec s Ivanou Chýlkovou a Aloisem Švehlíkem.. Dnes 3.5* především za Blake Lively na kterou se moc hezky koukalo, jinak bych film hodnotila jako velmi průměrný. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Bude mi to celkom ľúto, no "It Ends With Us" nemôžem ohodnotiť ako dobrý film. Trailer ma poriadne navnadil a dúfal som, že vo výsledku to doručí intenzívny zážitok s kvapkou romantiky, počas ktorého budem prežívať s Blake Lively vzťah, do ktorého sa dostala. To sa ale nestalo. Nestalo sa to, pretože tento film nie je schopný dlhodobo držať moju pozornosť. Počas prvej polovice filmu sa dokopy skoro nič nestane a je to len veľká zmes scénok, ktoré nás vedú z času na čas do minulosti, následne do súčasnosti a v princípe nerobí nič, čo by som už niekedy v minulosti nevidel spracované lepšie. Navyše som mal pocit, že ani Blake Lively (skrz jej všetok herecký talent) nie je schopná predať postavu Lily Bloom poriadne. Realita je taká, že som viac veril tú postavu jej mladšej verzii v podaní Isabely Ferrer, ktorá ako herečka zatiaľ len začína. Ak by som mal pochváliť ešte niekoho tak primárne to bude Jenny Slate, ktorá ako Alyssa skutočne exceluje. Dáva celému filmu jednoznačne najviac života a energie. Vo všetkom ostatnom som sa pocitovo len celú dobu nudil. Tempo je zúfalo pomalé, film má problém do celého konceptu dostať scénky, ktoré by akýmkoľvek spôsobom vedeli vzbudiť môj záujem. Nie je veľa čo si z filmu na dlhú dobu zapamätám, nemá veľa zaujímavých postáv, a aj ked je jeho hlavná myšlienka dobrá, nie som si istý, či vám bude stáť za to sledovať tento film skoro 2 hodiny, kým sa dopracuje k svojej pointe, ktorú viete už z traileru. Za mňa veľké sklamanie tohto roku. Hodnotenie: C- ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Súvisiace novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (viac)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (viac)

Reklama

Reklama