Reklama

Reklama

Končí sa to nami

  • Česko Námi to končí (viac)
Trailer 1

Krátko po tom, čo si Lily (Blake Lively) otvorí kvetinárstvo, stretne očarujúceho neurochirurga Rylea. Vznikne medzi nimi intenzívne spojenie, no hoci je Lily čoraz viac zamilovaná, nedokáže ignorovať Ryleovu temnú stránku. Po tom, čo narazí na svoju prvú lásku Atlasa, sa jej vzťah s Ryleom obráti naruby a Lily si uvedomí, že musí objaviť vlastnú vnútornú silu a urobiť neľahké rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý jej život. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

It Ends with Us. Už dávno som nezažila také plné kino, normálne ma to prekvapilo. Na začiatok musím povedať, že film sa mi páčil, dokonca som v pokušení dať 5*. Pokiaľ ide o promo k filmu, popísalo sa toho veru dosť. Blake Lively sa dostalo hlavne negatívnej kritiky, keď sa nedávno objavilo jej nešťastné interview á la Mean girl (alebo nazvime to sladká pomsta jednej reportérky) a diskutovalo sa aj o problémoch na pľaci medzi Lively a Baldonim, no nebolo toho málo, Lively mnohí vyčítajú aj to, že úplne ignoruje tému domáceho násilia, o ktorej by práve mala hovoriť, že namiesto toho rozpráva o móde a robí si reklamu na vlastnú kozmetickú značku, a že na filmovom plagáte je iba jej meno na najviditeľnejšom mieste a tak ďalej. Diváci, ktorí čítali aj román, zase neboli spokojní s vekom Blake Lively, keďže Lily Bloom bola v knihe oveľa mladšia. Niekedy aj negatívna reklama pomôže, viď návštevnosť kín. Naspäť k filmu. Páčilo sa mi, ako sa prelínali dve časové línie. Veľmi ma bavili aj mladšie verzie Lily a Atlasa, ale Atlas (och, čo to za nápad dať niekomu také meno?!) bol zlatý aj v podaní Brandona Sklenara a Isabela Ferrer ako mladučká Lily bola tiež uveriteľná a veľmi som im fandila. Herecký výkon Blake Lively bol lepší než som čakala, no neviem odpovedať na otázku, či práve ona bola najvhodnejšia kandidátka na rolu mladej kvetinárky (nedá sa neodmyslieť si fakt, že v reálnom živote je matkou 4 detí), ale zlá voľba to určite nebola. Justin Baldoni si to sám aj zrežíroval, aj si zahral hlavnú mužskú postavu a myslím si, že môže byť sám so sebou aj s filmom spokojný. It Ends with Us je vcelku jednoduchý film, ale je pekne natočený a ani chvíľku som sa nenudila, vydržala by som sedieť a pozerať aj dlhšie. Oceňujem aj soundtrack, najviac "My tears ricochet" (Taylor Swift ako inak, veď sú s Blake friends) a "Everytime" (Blake je fanynka Britney Spears). Viem si predstaviť, že kniha je lepšia, ja som aj s filmom spokojná a nebojím sa povedať, že návšteva kina stála zato🙂. [Cineplex Mannheim, OV]. EDIT: Videné v kine 2x!!! [KinoFest, Worms, 07.09.2024]. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Vzťahová dráma zaoberajúca sa domácim násilím hlavne v druhej polovici a odkazuje naň aj názov filmu. Páčilo sa mi ako najprv všetko vyzeralo ako nehoda. Všimla som si, že Blake nosí celý film nelichotivé oblečenie,  inak je výborná a považujem ju za najkrajšiu herečku súčastnosti. Atlas bol veľký sympaťák. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Až nečekaně fajn kino návštěva. Knihu jsem nečetl a měl jsem jen hrubý nástřel, o čem film bude, takže mohu hodnotit čistě film, a ten na mě teda zafungoval slušně. Celé to táhne Blake Lively, která je na plátně prostě osobnost a dobře se na ni kouká, ale i příběh mě slušně namotal, a to i přestože je vlastně v celku obyčejný. Má to romantiku, má to drama, napětí ve vyšponovaných scénách je zvládnuto perfektně a ona scéna s "nátlakem" je tak výborně podaná, že mi bušelo srdce jak o závod, a stejně tak tyhle shledání, rozchody a všechny prvky okolo mě bavily a dokázaly místy chytnout za srdce. Velmi překvapivý kousek, od kterého jsem moc nečekal, ale který vlastně fungoval skoro po všech stránkách víc než dobře. Spokojenost. ()

Talita1 

všetky recenzie používateľa

Romantika s trpkou príchuťou žiarlivosti a násilia. Príbeh podľa knižnej predlohy vykresľuje hlavnú hrdinku Lily (Blake Lively), ktorá zistí, že jej partner má v krízových okamihoch násilnícke sklony. Pomocou častých flashbackov poznávame jej minulosť a jej prvú lásku, Atlasa. "You saved my life. That is who you are." Škoda len, že mladý a starší Atlas sa nejako na seba nepodobajú, trochu ma to rušilo. A vadili mi občas aj nelogické dialógy. Film nie je zlá voľba, ale mňa neohúril. ()

Petra321 

všetky recenzie používateľa

Do tohto som išla úplne naslepo. Nečítala som knihu, ani anotáciu a ani nevidela trailer. Nemala som najmenšie tušenie, o čom film vlastne je a jediné, čo som vedela, bolo, že hlavné postavy sa volajú Atlas a Lily. Preto som bola trochu zmätená, keď chlap, ktorý sa nám na začiatku predstavil, sa volal Ryle. Zakrátko som pochopila, že skutočný Atlas sa ešte iba objaví, a keď sa tak stalo, bola som naozaj rada. Potom ale prišla jeho staršia verzia a tá ma sklamala aj napriek tomu, že som nečítala predlohu a neviem ako bol opisovaný. To je ale iba môj subjektívny názor, takže no big deal. Blake Lively v podaní Lily zahviezdila a veľmi sa mi páčilo, že nebola dokonalá. Nezakryli jej pehy, nepravili postavu, neurobili z nej plastovú bábiku. Príbeh bol podaný naozaj emotívne, pri niektorých scénach som sa pobavila, pri iných plakala. Z kina som skutočne vychádzala so slzami v očiach. Najviac ma zasiahli scény, kde Alyssa povedala Lily, že pokiaľ sa k nemu vráti, nikdy s ňou neprehovorí, a kde ju Ryle nútil čítať článok o Roote. Tie scény boli plné emócií, ktoré zahrali na správne noty. Príbeh bol možno trochu uponáhľaný, no inak si to predstaviť ani neviem. Bolo povedané všetko dôležité, aj keď iznávam, že niektorých vecí ako napríklad Lilynho neustáleho opakovania: "okay yeah" mohlo byť menej. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Súvisiace novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (viac)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (viac)

Reklama

Reklama