Reklama

Reklama

Co bude dál

  • USA What Happens Later
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalí milenci Willa (Meg Ryan) a Bill (David Duchovny) sa prvýkrát po rokoch uvidia, keď sa náhodne stretnú na letisku a počas medzipristátia sa dajú do reči. Keď sa chystajú nastúpiť na svoje lety, búrka spôsobí meškanie spojov a obaja uviaznu na letisku. Spoločne odhaľujú svoje životy a spomínajú na minulosť, ktorá ich spája a stále môže spojiť. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (9)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tento typ romantík v ktorých sledujeme ako ústredný pár spolu prežije jeden deň, ale tentoraz chémia medzi párom príliš nefungovala a všetky tie kecy, ktoré ved´´u sú strašná nuda. Toto sa Meg nepodarilo. Naviac už na ňu nie je dvakrát príjemný pohľad a Duchovny to sám svojou charizmou nezachráni. Takže nuda a sklamanie. 4/10. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Meg Ryan v romantickom filme je dnes už zárukou toho, že botoxoplniči a chirurgovia narábajúci s plastom budú mať plné ruky práce. Vraj aby ju skrášlili, hoci všetci vidíme opak, no našťastie ona nevidela zrkadlo tak 20 rokov a vo svojej bubline, v ktorej ju kamošky určite chvália až do nebies, ani nepozoruje, že sa premenila na mátohu, ktorú nemá žiadny strašidelný hrad. Film, ktorý nemusel vzniknúť, je na to divadelná hra a tak to malo aj ostať. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Už podľa popisu sa dalo predpokladať, že to bude konverzačka medzi ústrednou dvojicou Willa & Bill. Spočiatku to vyzeralo ako keby išlo o stretnutie dvoch ľudí, čo sa len tak letmo poznajú, no napokon sa dozvedáme, že to bolo viac ako len letmé poznanie, dokonca aj viac ako priateľstvo z mladosti. Láska ako hrom stroskotala a cesty tohto páru sa na dlhé roky rozdelili. Čo sa týka filmu, tak to bolo na môj vkus trochu vlažné, v niektorých fázach dokonca mdlé. Veľmi pomaly sme sa dostávali k jadru veci, a potom sme rýchlo ušli do iných tém. V konkurencii iných konverzačiek to bolo také slabšie. 2* ()

Lyžař 

všetky recenzie používateľa

No, az na to, ze jsem Davida D. znal jako mladeho a plneho sil, nebo jako flakace z Californication, taky az na to, ze jsem skoro cely film premyslel, jestli je to Meg Ryan nebo ne, az na tohle vsechno, je to docela rozumna, poklidna vec. Da se popremyslet a zavzpominat na nejake ty teenage lasky, to, jak to tehda bylo vsechno jinak nez ted, to, jak by vsechno ted mohlo byt jinak, kdyby se nejaky detail stal lehoulince jinak, to, ze by mozna nebylo od veci stare zname potkat znovu a par veci si vyrikat, otevrit se a ujasnit si. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Muž a žena, kedysi jeden pár, sa stretnú a uviaznu na letisku. Kým čakajú na lepšie počasie, tak prediskutujú to, čo sa stalo po tom, ako rozišli (kto bol na vine, ako by mohli vyvíjať veci, keby zostali spolu a podobne). Film v réžii Meg Ryan má slušný začiatok, ktorý však pomerne rýchlo začne strácať z kvalít. David Duchovny oveľa výraznejší a presvedčivejší ako Meg Ryan, na ktorej sú veľmi viditeľné nežiadúce účinky botoxu. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Film mal byť pôvodne uvedený do kín 13. októbra 2023, no termín sa presunul na 3. novembra, aby sa vyhlo konkurencii s koncertným filmom Taylor Swift: The Eras Tour. (Arsenal83)
  • Scenár je založený na hre Stevena Dietza, ktorú uviedol už v roku 2008 pod názvom "Shooting Star". (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 26. októbra 2022 v Bentonville, Arkansas. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Film Taylor Swift je megahit ještě před premiérou

Film Taylor Swift je megahit ještě před premiérou

09.10.2023

Taylor Swift dnes patří mezi nejžádanější popové zpěvačky, není-li vůbec na samotném vrcholu - a teď dokonce konkuruje velkým hollywoodským filmům. Její koncertní film The Eras Tour, zachycující… (viac)

Reklama

Reklama