Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Veľká Británia Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (129)

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Séria nie je dokonalá. Má nejaké dejové diery, Niektoré postavy mohli byť silnejšie, niektoré príbehové oblúky boli slabé. Ale celkovo to bolo dosť chytré, aby ma to zaujalo, ako dobrá miniséria o cestovaní v čase. Miestami je to však až príliš komplikované, mätúce a nelogické. Ps je vtipné, keď niekto píše, že to celé nezniesol dopozerať a aj tak to ohodnotí a ešte napíše aj recenziu, samozrejme vulgarizmy nesmú chýbať. Ako ináč u tejto užívateľky. 😅😎🙄 ()

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Vidieť tú storku na tabuli schématicky rozkreslenú na časovej osi, tak si to pravdepodobne všetko odškrtám a poprepájam a mohol by som byť spokojný na konci, ako všetko so všetkým súviselo a bolo prepojené. A veď hej, bolo, to palčák nahor. A zhruba prvú polovicu som to vrstvenie jednej záhady na druhú v štyroch časových a detektívnych rovinách ešte zvedavo a napäto hltal na jeden záťah a tu som bol ešte aj ja na červených percentách. Lenže postupne sa to zmení na príliš krehký konstrukt, kde motivácie a konanie podaktorých postáv začínajú byť čudné. Konstrukt, ktorý drží pokope len preto, že postavy zásadne rozprávajú a napovedajú v hádankách a naznačených neurčitých indíciach. Konstrukt, ktorého nezvratná osudovosť by sa rosypala, keby aspoň jediná postava dala vyšetrovateľom skutočnú nápovedu a stopu a len v dialógoch nezamlžovala omielaním toho istého, že všetci sú milovaní, že všetko je predurčené a nezvratitelné a že to pochopíme, až to uvidíme. Takéto otravné , vychtené, účelové scenáristické vývrtky ma nebavia. 5/10 ()

Reklama

Aurewen 

všetky recenzie používateľa

Jako na seriál dost dobrý. To, že některý dějový linky byly dopředu čitelný (záporák, který proplouvá roky, boys story nebo to,že policistka bude klíčově v odboji) mi ani tak nevadilo, jelikož to byla minisérie. Dost mi to celé připomnělo Atlas mraků, který jsem nikdy nebyla schopná dokoukat natož číst. Bavilo mě herecký neokoukaný obsazení a myslím,že o Shiře ještě více uslyšíme, jelikož nenápadně hraje čím dál více. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku skvělé, uprostřed perfektní, poslední díl a půl to poslal totálně do píči. Časová smyčka je časovou smyčkou právě proto, že v ní nejde nic změnit, jinak by ani nevznikla. Tady došlo k absolutnímu nepochopení časového paradoxu a ve finále strašlivé zklamání, což si kombinace Atlasu mraků a Predestination fakt, kurva, nezasloužila! 60% ()

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Zlátam štyri časové línie, ktoré sa akože prelínajú, ale úplne debilne. Zlátam úplne debilné kraviny, ktoré s dobami, ani s vedou, ani so zdravým rozumom nemajú nič spoločné, a idem točiť. Úplne debilne. Zlátanina piate cez deviate, alebo deviate cez piate, alebo v tej budúcnosti tisíc cez tritisíc či tritisíc cez tisíc... Chcete ma, kurva, nasrať?!! Aj s preskakovaním som to celé nezniesla dopozerať. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (4)

  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)
  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)

Reklama

Reklama