Reklama

Reklama

Policajná akadémia: Moskovská misia

  • Česko Policejní akademie 7: Moskevská mise (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tentokrát sa zástupcovia policajných radov pustia do riešenia problémov na opačnom konci sveta. Boris Jeľcin má totiž problémy so šéfom ruskej mafie Konstantinom Konalim (Ron Perlman). Ten v priebehu krátkeho času zarobil miliardu dolárov predajom novej výpočtovej hry a teraz sa rozhodol ovládnuť celý svet,  počínajúc Ruskom. Jeľcinova žiadosť o pomoc je v USA vypočutá a úlohou je poverený veliteľ Lassard (George Gaynes), so svojimi neschopnými, ale stopercentne úspešnými policajtmi. Onedlho odlieta do Moskvy tím zložený z Lassarda, kapitána Harrisa (G.W. Bailey), policajtov Jonesa (Michael Winslow), Tackleberryho (David Graf), Callahanovej (Leslie Easterbrook) a kadeta Kyla Connorsa, ktorý je síce zmätkár, ale podarilo sa mu preniknúť do počítača a pripísať svoje meno do zoznamu najlepších. Chaos začne hneď na letisku v Moskve, kde je prítomný veliteľ Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylom nastúpi do pohrebného voza, odíde na pohreb nejakého komunistu a nakoniec je prijatý do rodiny pozostalých. Medzitým senilný Rakov, stále viac prepadajúci Konaliho hre, s ťažkosťami  vysvetlí Američanom, čo je ich úlohou. Connors sa zamiluje do krásnej tlmočníčky Katji a Konali nariadi svojim zabijakom, aby amerických policajtov odstránili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (299)

janek85 

všetky recenzie používateľa

Tento díl série Policejní akademie, je podle mě úplně nejhorší z ostatních dílů. Celý děj se táhne velice pomalu, až je to nesnesitelné, výkony herců nejsou, jak bývaly v ostatních dílech, jakoby už neuměli hrát ty dotyčné role. A ještě to, že v ostatních dílech bylo lepší obsazení, než tady v tomto. Efekty jakoby zmizeli, nebyla vůbec žádná akce, hudba ta je každý díl dobrá. Celkový pohled na tento film je takový, že je fakt nejhorší, je tam sice humor, ale je ho tam málo. Veškerým dílům jsem dal 3-5* , ale tomuto 2*.40%Přístupnost:přístupný ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Už to není ono. Sice pěkně zakomponovali a i „vysvětlili“ fakt, že se většina hlavních hrdinů zúžila na jen několik (naštěstí ikonických), ale i přesto mi přišlo, že jediný, kdo připomínal, že se jedná stále o Policejní akademii, byl pouze Harris. Zbytek byl už doslova uvařený z vody a nikdo další z představitelů neměl významnější roli, či pozdvižený svůj původní archetyp (tedy, ještě kromě stále stejně zmateného Lassarda). Dějově jakž takž, ale také žádné terno. Rozhodně si nemyslím, že je to až taková tragédie, o které by mohlo vypovídat hodnocení, ale na žádný s předešlých dílů tento nemá ani z daleka. Vypadává z toho tedy sotva průměr, až podprůměr a s ním i uzavírka celé série, která byla už třeba. ()

Reklama

anyonecek 

všetky recenzie používateľa

Tohle už nemá s Policejní akademií nic společnýho, snad jenom ten název. Nechápu jak to mohlo dojít do takových rozměrů, že se natočil až 7. díl. Ty první díly, u těch se člověk upřímně zasmál a herci člověku tak nějak přirostli k srdci a zajímal je jejich příběh a navíc to mělo nějakej děj, ale tohle už je jenom chaos. ()

blackrain odpad!

všetky recenzie používateľa

První díly Policejní akademie byly výborné a hlavně zábavné. Postupně se kvalita začala zhoršovat až vzniklo tohle. Bohužel se jedná o šílenost, která je spíše trapná než humorná. Mělo zůstat u třech dílů. Doufám, že někoho nenapadne v blízké budoucnosti natočit osmý díl, to by byl opravdu vrchol všeho. ()

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Ani neskutočne sexy Katrina nedokáže vytiahnuť siedmy (a snáď posledný) diel tejto série z tej kopy sračiek, do ktorej sa namočil. Priznávam, možno to nie je až na odpad, ale keď si spomeniem, aké zábavné boli prvé tri časti, vzkypí mi žlč a na krku mi navrie pulzujúca žila. Bohužiaľ, všetko dobré raz skončí - škoda len, že Policajná akadémia neskončila trochu skorej. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • V úvodní scéně se objevuje Game Boy s barevnou obrazovkou, přestože Nintendo vydalo na trh první barevné konzole až v roce 1998. (KucC)
  • Když kadet Connors (Charlie Schlatter) ukazuje Rakovovi (Christopher Lee), jak postoupí ve hře dál, je ze záběrů na displej jasně patrné, že se jedná o klasický CRT monitor, a ne o displej konzole Nintendo Game Boy. (Rubicon)

Súvisiace novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (viac)

Reklama

Reklama