Reklama

Reklama

Hellboy: The Crooked Man

  • Veľká Británia Hellboy: The Crooked Man (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hellboy (Jack Kesy) a začínající agent B.P.R.D. jsou v 50. letech vysláni do Apalačských hor, kde objeví odlehlou komunitu ovládanou čarodějnicemi a vedenou zlověstným místním démonem jménem The Crooked Man (Martin Bassindale). (Tomas.C.1509)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (1)

RustinParr 

všetky recenzie používateľa

Mal som pocit že pozerám nízkorozpočtový divno-film, ktorý je neuveriteľne mätúci. Hellboy stratil svoje kúzlo už v nedávnom reboote značky. Ja veľký fanúšik tohto komiksového čerta nie som no uznávam že aspoň jednotka bola podarená a zábavná. Hlavne humor Hellboya napomáhal celému filmu. V novom pokračovaní, o ktorom skoro nikto nevie pretože reklama nebola príliš silná, sa nedočkáte prehnanej akcie, tonu humoru ba ani len sympatických postáv. Úplne prázdny a plochý film. Zo začiatku sa aj  zdalo že sa bude jednať o zábavný počin no mýlil som sa. Svetlá stránka filmu je napríklad to že sa na ňom podieľal sám tvorca Hellboy komiksov takže to má asi najbližšie ku koreňom. Temná atmosféra filmu nám žáner pozmenila na horor, a to je za mňa celkom fajn a originálne. Celkovo sa mi zdalo že pozerám skôr side film, ktorý dejom neposúva nič a stáva sa tak úplne zbytočným pokračovaním, za to nie úplnou katastrofou. HODNOTENIE: 5/10  ()

Zaujímavosti (4)

  • S délkou 96 minut má tento film nejkratší stopáž ze všech Hellboyových filmů. (KGBelik)
  • Jacku Kesymu bylo během natáčení 36 let, a stal se tak dosud nejmladším hercem, který hrál Hellboye v hraném filmu. (KGBelik)
  • Na rozdíl od zbylých tří Hellboyových filmů získal Mike Mignola, tvůrce Hellboye, v tomto filmu možnost podílet se na scénáři. Velmi otevřeně v minulosti vyjádřil svůj odpor k některým tvůrčím volbám prvních tří filmů. (KGBelik)

Reklama

Reklama