Reklama

Reklama

1670

(seriál)
Trailer
Poľsko, 2023, 4 h 28 min (Minutáž: 30–38 min)

Scenár:

Jakub Rużyłło

Kamera:

Nils Crone

Hrajú:

Bartłomiej Topa, Katarzyna Herman, Martyna Byczkowska, Michał Sikorski, Michał Balicki, Andrzej Kłak, Dobromir Dymecki, Kirył Pietruczuk, Irena Melcer (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Satirická komedie o praštěném šlechticovi, který se chce stát nejslavnějším Polákem a musí u toho zvládnout rodinné spory i střety s rolníky. (Netflix)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (9)

1670 (2023) 

Každý kto videl seriál the office tak vidí že sa tu šlo ako cez kopirak, čo sa postáv a ich pohľadmi do kamery týka. Ján Pavol je Michael, Macej je Jim, Anjelka je Pam a kňaz syn je Dwight. Takáto vykradacka je trošku na škodu, aj keď dobové zasadenie je veľmi autentické a neokukane. Vtipy na úkor spoločnosti niekedy fungujú a niekedy nie. Poľština je super a české titulky sa k nej hodili najlepšie. Skvelá jednohubka. ()

Sněmík (2023) (E01) 

Moderné hlášky,.moderný strih, Stará doba. Pripomína mi to podobný seriál o vikingoch skrizeny s the office. Matej je čistý Jim a Jan Pavelje jasný Michael. Zatiaľ to funguje, poľština tonu dosť svedčí svojou pre nás vtipnou naturou. ()

Folwark (2023) (E02) 

Pam varuje pred klimatickými zmenami, ale Jim jej iniciatívu blokuje komentármi, že máme ešte 380 rokov, čím sa diskvalifikoval v jej očiach. Dwight stretáva spasiteľa, šance sú tak 3%. Michael zisťuje prečo zaostáva za druhým tímom a vie ze je čas na starý dobrý cep a lži o kvotach zhora. ()

Wiosna (2023) (E03) 

Michael musí byť tradične stredobodom pozornosti , neznesie žiadnu konkurenciu. Jeho syn sa však má ženiť a rodina nastávajúcej je z mesta, pričom otec je zároveň scestovaný kupec, ktorý pozná moderné Francúzsko aj Holandsko. Avšak my sme už predsa na konci vekov a všetko už bolo vynájdené, takže načo sa snažiť. Na konci máme aj pekný dobový tanček. ()

Marsz równości (2023) (E04) 

Nad hladinou to držalo pár židovských a xenofóbnyvh vtipov, prehlad vierovyznani, handlovanie o trhovej cene zajatcov s Tatarmi. Trosku do stratena šiel celý pochod rovnosti aj Dwightove machinacie voči Jimovi a Pam. Predpokladám, že bude chcieť aby sa sestra vzdala dedičstva kvôli láske čím jemu pripadne väčší podiel. ()

Dżuma (2023) (E05) 

Čakal by som ze keď príde divadlo tak bude aj vtipné, ale to vôbec. Skôr tam fungovalo napojenie na správy zo sveta cez ktoré sa prejavila Michaelova náchylnosť na reklamu. Hubicky taktiež priniesli len rozpačité reakcie, čo je ďalší nevyužitý potenciál. Zaujímavý bol postoj cirkevného predstaviteľa Dwighta k možnosti zarobiť ()

Pojedynek (2023) (E06) 

Michael ma vysoké ego a tým sa dostáva do smrtelneho sporu proti mužovi s prezývkou Rýchla Smrť. Pam ide sledovať matku a Jim pri uvahe nad svojim dead-end job rozmýšľa nad výpoveďou ()

Polowanie (2023) (E07) 

Ako by povedal syn magnáta - konečne nejaká zábava. Stretávame Henryho ktorý si prišiel po nevestu, avšak do hry vstupuje aj Andrej s troma dcérami, čím rapídne znižuje šance Anjelky na vydaj. Henry je síce kadečo, ale rozhodne nie je hlúpy. Vtipný bol aj side quest Dwighta, ktorý prišiel vyhnať diabla z posadnutosť nemky 😁 ()

Wesele (2023) (E08) 

Z príchodom vyšetrovateľa je načase vyjsť s pravdou von, kto zabil šľachtica? Veľmi pekné ukončenie miniserie poľského the office ()

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Reklama

Reklama