Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer 3

Recenzie (6)

sml41 

všetky recenzie používateľa

Keď začal „humbuk“ okolo Milli Vanilli, ja som vtedy vyrastal na Tublatanke, čiže pre mňa boli títo típci iba dvaja buzeranti poskakujúci v elesťákoch, ktorý v podstate okrem toho, že nevedeli spievať ešte aj asynchrónne tancovali. Tuším ich uvádzal ešte "Meky" aj v Rhytmicu. Segra ich plagáty mala vylepene po stene no pre mňa boli iba vhodným terčom pre šípky. Pamätám si, keď ta mediálna bublina okolo nich spľasla a sklamaný fanúšikovia nechali zvalcovať ich "hudobne dielo". Tento najväčší hudobný podvod len čakal na sfilmovanie a myslím, že je po všetkých stránkach dokonalý čo sa dosť čudujem kedže ide  nemeckú produkciu. Bolo prijemne si zaspomínať... odporučam pozrieť si aj dokument Milli Vanilli, kde je zreteľne poznať kto bol v tomto biznis hudobnom podvode najväčši podvodnik a kto obeť. ()

Hixx 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som od tohto životopisného snímku veľa keďže som týchto dvoch týpkov nemusel kôli ich buzi tančekom ale naozaj je to dobre spracované a úprimne poukazuje nielen na ich enormný úspech ale aj na ťažký pád na dno kde som ich začal aj trošku ľutovať. A vyhrať Grammy na playbackoch skutočných spevákov niekde z garáže to sa teda už asi nikomu nepodarí. Herci ktorý ich stvárňujú vyzerajú úplne ako kópie skutočných postáv, určite sa to oplatí pozrieť. ()

KarlN 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu jinak, než plných pět hvězd...nejen kvůli realitě filmu, jíž se skutečně podařilo tvůrcům vytvořit...nejen kvůli vzpomínkám, v té době jsem žil, a nejen pro ten pocit, který mi tenhle snímek vrátil...ale nejspíše pro naprostou podobu a výkon obou hlavních představitelů, díky nimž jsem byl vtažen do děje jako málokdy. Uznání a respekt všem, kteří tohle dokázali...potlesk a doporučuji. Dle mého, kvalitou snímek obstojí bez problémů i při srovnání s Bohemian rhapsody a dalšími podobnými biografickými kousky. Tohle se jen tak nevidí. ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Parádní film natočený s velkým citem pro hudbu, živou kameru a akci. Vlastně je to jeden úchvatný videoklip, i když ne pořád zní muzika. A ani mi nevadí, že tuhle muziku jsem ve své džínsové době s dlouhými vlasy nesnášel. Historii tohoto smutně proslulého projektu znám a jen mi potvrdil, že je lepší poslouchat metal nebo písničkáře s kytarou. Ale tenhle film jsem si užíval, i když závěr už je takový rozplizlý. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama