Reklama

Reklama

Pomstiteľ

Trailer

Obsahy(1)

Po päťročnom odvolacom pojednávaní prepustia na slobodu mafiána Dina Morettiho (Bryan Marshall). Verejnosť čaká, ako na túto skutočnosť zareaguje tajomný Pomstiteľ (Dolph Lundgren), ktorý má za posledných päť rokov na svedomí vraždy 125 gangstrov. Morettiho skutočne čoskoro zabije v jeho dome, ktorý Pomstiteľ vyhodil do vzduchu. Pretože sa tesne pred výbuchom objavil vo dverách domu, špekuluje sa, že mohol zahynúť. Tomu však poručík Jake Berkowitz (Louis Gossett Jr.), ktorého úlohou je Pomstiteľa chytiť, neverí. Myslí si, že Pomstiteľ je v skutočnosti bývalý policajt Frank Castle. Namiesto zabitého Morettiho sa vedenia gangu ujme Gianni Franco (Jeroen Krabbé). Ten zistí, že bude mať problémy s japonskou mafiou, ktorú vedie bezcitná a nebezpečná Tanako (Kim Miyoriová), ktorá dá uniesť deti nových mafiánskych šéfov. Medzi Frankovými mužmi a japonskou mafiou vypukne regulárna vojna… (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (189)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pri mojom sledovaní sa žiadna nostalgia nedostavila, no aj tak musím podotknúť, že som sa pomerne slušne nenudil. Jednoducho som si stanovil, že pri pohľade na príbeh, režiséra, Lundgrena a plagát :) nemôžem viac očakávať. Dolph premelie len pár slov a na kvalite dialógov je to cítiť. Preto sa mi akcia pozdávala, nelogických scén je tu síce rovnako ako počet mŕtvych, ale no, dajme tomu. 60%. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Začátek vypadá jako průměrný akční film ale pak se to rozjede a vznikne ztoho libový akční masakr s Dolphem Lundgrenem v roli Mstitele! ,,Co myslíš že vandrák jako já dělá tady dole v kanále?" ,,kouká na památky?" Béčko plný hlášek ,,kdo vás poslal?" ,,Batman!" Dolph předvedl co umí drsnák v kožených hadrech. Příběh opět msta, mafiánské války, yakuza atd.. já se bavil! :) ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ak Punisher neexistuje, kto potom posledných päť rokov zabíja vašich ľudí?“ – „Stres.“ POMSTITEĽ je druhý režijný počin (po hororovej komédii s Treatom Williamsom DEAD HEAT z roku 1988) jedného z najslávnejších hollywoodskych strihačov, Marka Goldblatta (PIRAŇA, KVÍLENIE VLKOLAKOV, HALLOWEEN II, TERMINÁTOR 1 - 2, KOMANDO). Celé je to krvavé (prerezané hrdlá, katany v srdciach, odseknuté končatiny, rozmliaždené hlavy) a príjemne jednoduché (čosi ako zápletka začne existovať až po hodine). Ale vďaka dobre zvládnutej akcii a výprave (atmosférická kanalizačná sieť, wow) sa na to nielenže dá pozerať (a zamračený Dolph Lundgren s miernym strniskom vôbec nie je zlý, nevraviac o Louisovi Gossettovi Jr. a Jeroenovi Krabbém), ale dá sa na to pozerať dokonca veľmi dobre. Bavilo ma to o čosi viac, ako neskorší Punisher s Thomasom Janeom, ale stokrát menej, ako seriálové spracovanie tejto drsnej marveláckej postavy v druhej sérii netflixáckeho Daredevila. ()

LION-MR.T 

všetky recenzie používateľa

Spousta mrtvých,až moc velká kupa mrtvol,velký přestřelky,Lundgren ve svých nejlepších rolí! Jeho hadry a mastnej účes z něj vyzařuje pořádnýho ranaře a to jak se dokáže vypařit aby ho nikdo neviděl je skvělý. pro mě byl Lundgren jasná volba pro tuhle postavu. Nedokážu si místo něj představit někoho jinýho. Van Damme by to ještě zvládl ale byl by na roli malej,Segala,ikdyž ho mám rád,tak by se tam nehodil. Zase by dělat ty svoje pohledy,nádechy a dělal by ze sebe až příliš velkýho tajemnýho a nezničitelnýho,zvádl by to ještě Stallone a Arnold. přesto Lundgren to zahrál skvěle! ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Prvý Punisher, ktorý som videl bol práve od Lundgrena.A ako sa na jeho filmy patrí a nie len na jeho, ale aj na 80 či 90 roky, film spĺňa podmienky ktoré má.Je to len čistá akčná strielačka, kde sa Lundgren prestrielava do Happy Endu, cestou zachráni zopár ľudí, nakope zadky ešte viac ľudom a pomaly sa chce vo svete akčného hrdinu prebojovať aj do vyššej ligy v jeho kariére, ale nakoniec sa mu to aj tak nepodarí.Keď už je to "sprosté" aspoň je to sranda. 55% - 3* ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (15)

  • V záverečnej pasáži v sídle lady Tanaky Frank Castle (Dolph Lundgren) bojuje s jej adoptívnou dcérou a dusí ju. Ona si strhne náušnice a poreže ho a Frank je nútený ju pustiť. Avšak na chvíľku sa znovu objaví scéna, kde ju stále škrtí a ona má náušnice na sebe. (johnsnow)
  • Jedná se o jediný film o Punisherovi, ve kterém nemá hlavní postava kostým s lebkou, jak je tomu v původních komiksech společnosti Marvel. (tyzmrde)

Reklama

Reklama