Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film zachytáva úspešnú akciu FBI, počas ktorej tajný agent Joe Pistone pod falošným menom prenikol do prostredia talianskej mafie v New Yorku a strávil sedem rokov mapovaním jej činnosti. Vďaka inšpirácii skutočnými udalosťami prináša snímka režiséra Mikea Newella autentický a podrobný pohľad do tohto uzavretého sveta, ktorý sa riadi vlastnými pravidlami. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (478)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Pomalé, reálne, dlhé, skvelo zahrané... Vynikajúco zobrazené vzťahy, priateľstvo... a povinnosti. Plno napätia a atmosféri podtrhujú skvelí herci. Depp je síce akýsi "iný", než väčšinou býva, ale o to viac mu sadla jeho úloha. S prehľadom ukočírovaný kolos, ktorý ide do hĺbky a vie vyvolať emócie a sympatie... ()

Matty 

všetky recenzie používateľa

Z filmu číší sympatická snaha nezdolávat nedosažitelné vrcholky. Hned zkraje jsme zpraveni o vysoké pravdivostní hodnotě následujících událostí, které tvoří vesměs dialogové scény mezi „práskačem“ Donniem a některým z jeho „jakože přátel“. Nejde tedy o svižnou akci, nýbrž o téměř psychologické drama trpělivě a pečlivě budující na základech z dobře zahraných charakterů, kolem kterých se teprve s přibývajícími minutami začínají vířit děj rozvíjející situace. Al Pacino dovedl prototyp „teplákového“ mafiána k dokonalosti. 75% Zajímavé komentáře: Pohrobek, ScarPoul , Barak ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Skvěle obsazená gangsterka, která perfektně zapadá do zlaté éry 90.tých let. Škoda, že se v té záplavě skvělých podobných snímků Donnie Brasco tak trošku ztratil a film nezkultovněl. Jako vždy skvělý Al Pacino a začínající Johnny Depp by si to bezpochyby zasloužili. Pro milovníky Scorseseho gangsterek povinnost, pro ostatní dobrá volba i dnes...80% ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Mafiánské filmy jsou moje parketa, takže mé očekávání bylo veliké a spokojenost je na místě. Je to trochu netradiční. Volnější tempo, ne tak úderné a napínavé jako jiné legendy např. Carlitova cesta, Casino apod. ale obsazení, dialogy a také skutečný námět činí z Donnieho Brasca zdařilou gangsterku. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Al Pacino ako len "tŕň na rozbehnutom kolese" (sam sa tak tuna nazval) mi v tejto role veľmi nesadol. Je ťažké sledovať ako počúva rozkazy, keď si spomeniem napr. na Carlitovú cestu. Inak opäť pomalý zoznamovací štýl, ktorý privedie Johnnyho Deppa až do epicentra diania, z ktorého nie je cesty späť. Mne osobne sa ta veľmi páčilo + na základe skutočných udalostí v tomto prípade 8/10 ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (39)

  • Donnie/Joe ve skutečnosti musel čekat 6 měsíců než vůbec došlo ke kontaktu s členem mafie. Během té doby trávil v baru denně několik hodin a občas se zmínil barmanovi o své specializaci, což byly krádeže šperků. (Sealteam6)
  • Ve filmu je zmíněno úmrtí legendárního amerického herce Johna Waynea. Ten skutečně zemřel v roce 1979. (ricky4)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (viac)

Reklama

Reklama