Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film zachytáva úspešnú akciu FBI, počas ktorej tajný agent Joe Pistone pod falošným menom prenikol do prostredia talianskej mafie v New Yorku a strávil sedem rokov mapovaním jej činnosti. Vďaka inšpirácii skutočnými udalosťami prináša snímka režiséra Mikea Newella autentický a podrobný pohľad do tohto uzavretého sveta, ktorý sa riadi vlastnými pravidlami. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (478)

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.7/10] | me: Výborne herecké obsadenie (skvelé typy a charaktery), zaujímavá dejová línia - hlavná ako aj vedľajšia (rodinný život Joea Pistona poznačený pracovným nasadením) v celkovo dobrej (ale nádychom netradičnej) gangsterke, ktorá stojí za to. Avšak Godfather, Scarface a Goodfellas ostávajú aj naďalej nedotknuteľnými klenotmi. ()

brit84 

všetky recenzie používateľa

Celkově nemám moc pozitivní pocit. Jako gangsterka mně to přišlo moc slabý a jako psychologický drama zase moc jednoduchý. Pamatuju si, že před pár lety jsem na HBO viděl film s podobným příběhem, ale v černoškým ghettu. To se mně zdálo o dost lepší. Nepamatuju si ale název, tak pokud si někdo vzpomene, může mě napsat. Díky ()

Reklama

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Opravdu poctivá gangsterka, chce se mi říct, "ze staré školy". Nicméně ačkoliv má Al Pacina, Johnnyho Deppa a Michaela Madsena, ačkoliv má dobrý příběh a plno dalších důležitých atributů, tak jí něco málo k dokonalosti chybí. Každopádně ztvárnění toho, jak je práce v utajení obtížná, jak ze člověka doslova vysává život a jak je ve výsledku nevděčná a častokrát takřka zbytečná, je opravdu dokonalé. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I'M NOT BECOMING LIKE THEM, I AM THEM." -------- Efektne natočená psychologická hra z mafiánskeho prostredia. Geniálny Al Pacino si to vychutnáva po celý čas, až do konca a herecké kvality sa rozhodne nedajú uprieť ani Deppovi. Na staré mafiánske legendy to určite nemá, avšak nejedná sa o žiadneho outsidera. Príbeh bol spracovaný starostlivo a vďaka hlavnej hereckej dvojke aj uveriteľne. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Hoci DONNIE BRASCO nezabije americké mafiánske klasiky á la KRSTNÝ OTEC a MAFIÁNI, rozhodne nie je žiadnym béčkom. Mike Newell zrežíroval (podľa skutočných udalostí) údernú drámu s vynikajúcimi hereckými výkonmi Al Pacina, Johnnyho Deppa, Michaela Madsena a Anne Hecheovej na tému „Čo to s človekom urobí, ak sa musí dlhodobo pretvarovať?“. Ak máte v láske skôr "civilnejšie" mafiánske opusy typu PRÍBEH Z BRONXU, možno sa vám tento film bude páčiť svojím spôsobom ešte o kúsok viac, ako "tvrďácke", hore spomenuté sekery. ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (39)

  • Ve filmu je zmíněno úmrtí legendárního amerického herce Johna Waynea. Ten skutečně zemřel v roce 1979. (ricky4)
  • Al Pacino (Lefty) údajně miloval, když mohl mluvit bohatým slangem mafie. (Dr Lizal)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (viac)

Reklama

Reklama